Szukając auta dla kumpla trafiłem na dobrą ofertę:
http://otomoto.pl/bmw-328-2-8-full-o...C27273274.html
może ktoś skorzysta bo pewnie szybko zniknie a kumpel dopiero za 2msc będzie miał $
Szukając auta dla kumpla trafiłem na dobrą ofertę:
http://otomoto.pl/bmw-328-2-8-full-o...C27273274.html
może ktoś skorzysta bo pewnie szybko zniknie a kumpel dopiero za 2msc będzie miał $
Czy ja wiem czy to taka okazja.Kumpel chce sprzedać 330i,stan idealny! Ks serwisowa,205t km,jak wsiadasz do auta to pachnie jeszcze nowością.Czarna z czarną skóra,koła 17 itd. Miesiąc w kraju.Po pełnym serwisie ok 3 000zl dał za wszystko. Chce za nią 18t zł i zainteresowanie praktycznie żadne,i teraz porównam z tą wyżej.
Kolor-nawet nie ma co dyskutować że cosmosshwartz jest 100x ładniejszy. Silnik m54 o wiele lepszy niż m52. Środek tej niebieskiej zaniedbany(dywaniki,kierownica w fatalnym stanie,brak plastików,gałka i stożek to już osobna bajka) to wszystko świadczy o niechlujnym poprzednim właścicielu. Kolejna sprawa to kwota. Cena 10t wydaje się ok.Do tego dolicz rej ok 3tys. Pierwszy serwis (oleje,świece itd),pomalować zderzak ( o ile tylko zderzak) + doprowadzić auto do porządku i robi się jakieś 16tys.Patrząc na kierownice (wnioskuje że te dokumenty nie bez powodu leżą na siedzeniu kierowcy ) licznik mocno cofnięty.Tak jak napisałem że kumpel ma 205t km i kiera,siedzenie kierowcy nie daje żadnych oznak zużycia. Teraz pytanie. Czy wolałbyś,średnio zadbane 2,8 w średnim kolorze,na chińskich felgach za ok 16tys czy super zadbane czarne 3.0 z książką itp itd za 2-2,5tys drożej?
Jak dla mnie to średnia okazja![]()
Za taką kasę to się kupuje ładne E36 328 i to też nie zawsze.
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
...albo bardzo ładne E30 :]
Dzuda poka tą 330i masz jakieś foto?
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
20900 to nie 18k, poza tym to golas i ma czarny środek. a i 10k do rejestracji to nie jest porównywalne z tamtą - przeciez cena za tą 328i jest zaje**sta... nawet żeby w nią trzeba było dołożyć.
Kumpel szuka auta do 15tys-18tys (uwzględniając zagazowanie)
Ostatnio edytowane przez Michal750 ; 20-12-2012 o 16:32
Nie no wiadome,lepiej kupić dojechanego kondona z navi niż na prawdę ładny samochód bez niej. Ale masz myślenie :suicide:
Jeśli patrzysz już tak za wyposażeniem to ja bym np jej nie kupił bo nie ma podgrzewanych siedzeń.Uważam że jest to większy minus niż brak navi
Co do koloru wnętrza to popatrz jeszcze raz na to dojechane jasne wnętrze i wypowiedz się raz jeszcze.... hehe
Blisko 1100 wyświetleń i ta "straszna okazja" nie może się sprzedać. Zgadzam się z Piotrkiem,nawet by mi się jej nie chciało jechać oglądać
Ostatnio edytowane przez Dzuda ; 22-12-2012 o 11:45