szwed zgadzam sie:) auto auto nie rowne. ale dlaczego to bylo nowka i tak sie psulo. nie powiedzialbym nic, jesli to by byla uzywka. ale to byla nowka :)

ogolnie dla mnie fiat to porazka. nie jestem uprzedzony. widzilalem takze pare sztuk Fiata Stilo - kolejna porazka :) system ABS co chwile siada, zarowki tak jak w ducato padaja. lakier schodzi ze zderzakow - platami calymi :)

i mowie tu o nowych autach :) a jeszcze dodam ze taki fiat stilo 1.6 benzynka pali w miescie okolo 10 -11 litrow i nikogo to nie dziwi :) moim zdaniem to ciut za duzo :) a wynik spalania potwierdzony przez kilku wlascicieli :)

moim zdaniem Fiat nie jest dobrym zakupem.

ps. co e38 nie narzekam :) chociaz nie powiem, zeby auto nie mialo swoich fochow :) zreszta nie oszukujmy sie :) wszyscy maja jakies problemy z naszymi autkami :)
na rynku mozna kupic auta bardziej bezawaryjne :) ale kazdy kupuje to co mu sie widzi :)

ps2. ja e38 kupilem w leciwym wieku, uzywane. Usterki Fiata za to opisuje na modelach, ktore uzytkowalem/lub byly uzytkowane od nowosci :) malo tego! seriwosowane!:P