Sprężanie ma wyśmienite, no właśnie nie wiem ile wypluje może 180, może serie a może 212hp. Aż mnie wierci żeby się dowiedzieć 25 km odemnie jest hamownia podejmowałem 3 próby dojechania tam lecz bez skutecznie za pierwszym razem zaczął padać deszcz za drugim nie mogłem za 3 razem już wyjeżdzałem zadzwoniłem potwierdzić okazało się że tego dnia mają nie czynne, mam na uwadze żeby podjechać i dla własnego spokoju dowiedzieć się czy to coś dało czy też nic mentalnie czuje poprawe ale to moze być placebo myślę że tak marzec- kwiecień będzie ładna pogoda ja poskładam wnętrze i podjade na hamownie. Pomiar tani bo 100zł
Dół jest bajka głowica też dźwigienki i wałek super wtryskiwacze 4 dyszowe nowe + osprzęt który na chwile obecną jest cały nowy cały układ iskrowy prócz cewki oraz paliwowy, prócz regulatora ciśnienia ale on trzyma parametry dlatego trzymam kciuki że wynik jednak okaże się zadowalający i będzie przynajmniej kilka koników więcej od seri.Dla mnie to jeszcze nie tuning a delikatne usprawnienie, po głowie chodzi mi kompresor może w przyszłym roku albo za dwa lata będę miał możliwość odłożenia 4 tysi na fajny zestaw z Eatonem.
No grabs w sumie z zewnątrz miałeś taką jak moja ten sam kolor też ryjek szeroki :P

Odpowiedz z cytatem