Aleś sie wysilił ;P Zdzira mam nadzieje że nie bierzesz tej dyskusji do siebie jak tak ja pasuje bo to nie jest ważne, też wiem co mówie często jeżdze w kryteriach ulicznych lub wyscigach ( tor Kielce miedziana góra) ale innymi samochodami czasem E32 się zmierze ale głównie jeżdze dla przyjemności remontuje i modernizuje ją też dla przyjemności i poprawy osiągów. Może nie każde 735ial jest szybkie jednak ja biore swoje za szybkie nie będe próbował Cię przegadać na ilość słów więc się streszcze. Wymieniłem i zmodernizowałem trochę rzeczy to jakie jest E32 i jakie jest M30 wiem doskonale zmiany są subtelne ale odczuwalne. Pierwszym krokiem było przywrócenie fabrycznych parametrów silnika. Potem przy okazji pełnej obróbki głowycy delikatny porting lekkie obniżenie i polerka przerobiony wydech, później wrzucenie zdrowego rozrządu później nowe nieco wydajniejsze wtryskiwacze 204cc/min zamiast seryjnych 191.8cc/ min no i niedawny nabytek wkładka pipercross :D Planuje jeszcze tylko zmienić układ na kwasiaka i zdobyć barany. Uwierz zdzira małe rzeczy ale subtelnie poprawiły osiągi ten samochód naprawdę ma kopa nie dziwię się że się spierasz być może o tym nie wiedziałeś bo się tym nie chwaliłem w temacie.