ahh co wiem i wygaduje a wiem tyle, że M30 szału nie robi i tyle zreszta podobnie jak stare M60 jakie ja mam ale o ile moje moge okreslić jako samochód dynamiczny bo szybki to onn ie jest o tyle 735ial to przeciwnik dla passata 170KM TDI w sprincie do setki i tyle taka jest prawda nie chcesz nie wierz g.wno mnie to interesuje ale mam wrażenie, że mas zkompleksy małwego siurka z tym swoim M30 a to jest silnik który pamięta lata 70 i ma dowalać silnikom z lat 90 i tym z ponad 2000?????
także jeżeli sądzisz, że te 15Nm t taka różnica to ustaw się ze zdrowym 730i manual pogadamy bo ja dobrze wiem co zmienia manual na starcie i potem dalej także i jak sam napisałeś twoje 4HP22 ma takie przełożenia ( zresztą moja 5HP30 tez szał nie robi jestem tego świadom ), że nie wiem jakim cudem przy różnicy zabójczych 15Nm ( czyli 5% ) chcesz odrobić takie zjebane przełożenia w stosunku do manuala ucieknie Ci z 2 długości na samym starcie i niby kiedy to odrobisz przy różnicy 5% w momencie i różnicy w mocy na twoja niekorzyść??????
i nie pisz mi o czym mówie bo troche się w życi na ścigałem miąłem tez w przeciweństwie do Ciebie 730,735 i obecnie mam 740 miłaem tez 520 i 525 735i miałem w e-38 gdzie jest szybsze od e-32 i uważam, że szału nie robiło a miało 238KM i 345Nm w przeciwieństwie do twojej i szałowe 160tyś przebiegu silnik chodził jak poezja także daruj bo po tym jak zaczałeś remontowac sówj rozrząd nabrałem do Ciebie troche szacunku i znowu znikł niestety przez te twoje banialuki
skoro wyciagasz 260 z palcem w dupie to w zasadzie jesteś równorzędny rywal dla 740i szkoda, że nie mamy bliżej do siebie z chęcią bym to zobaczył .......
Bezi możesz mi dać oskara jakby co mi to rybka w zasadzie widoę prym w byciu tutaj chamem :D
i nie bądź taki pewny Siebie Bezi bo jeszcze 735ial pogoni Ci kota w tym zdechłym porszu .......

Odpowiedz z cytatem