Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 44

Wątek: Jakie auto wybrać do firmy ??

Bierz pod uwagę , że w polsce klijent jest wymagający .
    1. robisz dziennie ok 200 km ... czy napewno chcialo by ci sie jezdzic na pocetbike-u ?
    2. jak bada snieg lub deszcze to zaraz odechce sie pracowac
    3. i tak zawsze powinno jezdzic sie w 2 osoby bo czasem bywa niebezpiecznie .

7ka
    Gość
    troche pracowalem w podobnym zawodzie i powiem ci ze

dzisiaj jest tak wielka konkurencja ze nie wiem czy na poczatku cokolwiek zarobisz..tak zarobisz .. oblicz oszty utrzymania dzialalnosci...

druga sprawa to ze musisz byc przygotowany na to ze pierwsze 12miesiecy to bedzie praktycznie bardzo cienkie,jezeli cos bedzie..

po 3 pomysl nad rozleklamowaniem swoich uslug bo przeciez nie staniesz po restauracja z napisem "odwoze pijanych klijetow.".

i nastepna sprawa.. cena..

pracowalem troche na taxie wiec takie kursy nie raz mielismy.. wiec jak powiedzialem mega konkurencja.. do tego dochodza chlopaki "night reider's - licz sie tez z problemami typu " mafia " bo wiadomo ze konkurencja nie lubi konkurencji..

nastepna sprawa to na jakiej zasadzie bedziesz prowadzil dzialalnosc, jakie masz uprawnienia do zarobkowego przewozu osob? licencja? krajowy przewoz osob?, nieregularny przewoz osob?- na wszystko musisz miec uprawnienia..robi sie je w instytucie transportu drogowego
    jak powiedzialem troche sie bujalem wiec wiem ze to nie jest takie od tak.. to nie jest latwy chleb..

przemysl to dokladnie zanim sobie za pozno zdasz sprawe..

ja moge ci zyczyc powodzenia, bo na serio w transporcie-obojetnie juz jakim wiele nie zarobisz,no chyba ze masz dobry uklad ;)

Też pracowalem w odprowadzaniu pojazdów . Mam dobre uklady z konkurencja i pomysl na reklame . jest to wmiare fajny i pozornie tani biznes . mam nadzieje ze mi sie uda a napewno warto sprobowac ...

Vip Vip
    BMW
    AC Schnitzer 730d 1999r
    Ja trzymam za ciebie kciuki borys. Zawsze popierałem własne inicjatywy.
    B M W

Staram się pisać poprawnie po polsku.

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    niewiem czy juz to kiedys pisalem, ale czytalem gdzies chyba w jakies gazecie o 2 facetach co pojechalo do angli jezdzic taksowką, zawsze byli ogoleni i ladnie ubrani z kulturą, a ze wiekszosc tam jezdzi pakistancow i innych wynalazkow to kazdy chcial jechac z polakiem, teraz maja 6 aut i malą korporacje, aha i podobno w moskwie jakies baby otworzyli taksowke dla kobiet, biale mercedesy gdzie mozna bylo karmic piersia i inne takie udogodnienia, kobieta kierowca wiec bez zaczepek i innych nieprzyjemnosci i podobno tak stalo sie to mode ze kazda kobieta zamawia tylko taką taksowke i kobiety biją fortune (doslownie) to jak z maszynkami do golenia, wersja meska tylko w rozowym koloze i juz nadaje sie do golenia pachy i innych miejsc :D

7ka
    Gość
    krzywy pomysl dobry, ale naprawde w wawie jest tego mase ;D moze nie ma taxi dla kobiet wiec Borys trzymam kciuki

Pewnie mówisz o "halo" taxi w londynie . jesli tak to jest to firma mojego znajomego i naprawde dobrze wyszedł na założeniu korporacji w anglii

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    Cytat Zamieszczone przez 7ka
    krzywy pomysl dobry, ale naprawde w wawie jest tego mase ;D moze nie ma taxi dla kobiet wiec Borys trzymam kciuki
    a tak na serio, 7ka gdyby w twoim miescie byla taksowka dla mezczyzn gdzie mozna wypic piwo i zapalic to jaką bys zamawial???

użytkownik
    BMW
    Mała Ladacznica E30 M10 Coupe
    Cytat Zamieszczone przez krzywy191
    Cytat Zamieszczone przez 7ka
    a tak na serio, 7ka gdyby w twoim miescie byla taksowka dla mezczyzn gdzie mozna wypic piwo i zapalic to jaką bys zamawial???
    Ja bym wybral taka, w ktroej jeszcze kierowca z pasja i zaangazowaniem rozmawial by o BeEmkach 7er ;D
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D

7ka
    Gość
    haha no tak krzywy pewnie wzaialbym taka "taxi"..w moim miescie juz jest podobna taxi " frauentaxi" czyli taxi dla kobiet gdzie kierowca jest kobieta..

Uprawnienia umieszczania postów