Nic szczególnego i bez skór...nie rozumiem czym taka podnieta...
Nic szczególnego i bez skór...nie rozumiem czym taka podnieta...
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
Ostatnio edytowane przez BOSS ; 18-12-2012 o 18:02
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
moje nie ma rdzy poważnie rzecz biorąc przynajmniej ja nie znalazłem na razie a mam zdolności do szukania dziury w całym :) ale moja wyjściowo kosztowała mnie prawie 2 razy tyle
no i fakt jak nie ma rdzy to warto brań nawet golasa dopas można dołożyć silnik to już dzisiaj tylko część wymienna
Normalne E32 na EMLu jedyne co zauważyłem na szybko to że jest ładnie spasowana szczelinami pozatym nie widzę nic szczególnego.Jak chcecie brać E32 na blache to polecam to
http://otomoto.pl/bmw-730-z-niemiec-C27137569.html
Blacha wygląda doskonale i 6 tysi taniej...
Oczywiście jak nie ma rdzy ale we wcześniejszym poście ktoś pisał że drzwi już są z rudą na ''Ty''
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Zadbana,ale brak klimatyzacji całkowicie przekreśla to auto.
"Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford
Co ty dla mnie klima czy jej brak nie było ważne przy zakupie E32 oczywiscie liczylo sie to ale mniej niż inne rzeczy, kupując E32 i tak klima zazwyczaj nie działa i żeby ją naprawić jest podobnie roboty jak i założyć klime do takiej co jej nie miała, to tylko troche tanich flaków a więcej chęci niż inwestycji ;p
Faktycznie brak rdzy i klima to ważne opcje w E32.
Bez klimy cięzko przeżyć lato, a ruda wiadomo, tylko problemy.
Swoją drogą skóra ładnie wygląda, ale nic mi nie daje takiego komfortu jak welur.
Skóra w zimie lodowata jak wejdziesz do auta, a w lecie się tyłek gotuje i plecki po pół godzinie jazdy :)
E23 728 - E38 728 - E60 520d - E65 750i
Welur daje komfort tylko tym co go mają :D komfort może dawać conajwyżej psychyczny że jakiś saker nie zrobi ci rys nitami od spodni na fotelu.