Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 44

Wątek: Do pracy 7'ką jadę tak

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    740iA e-32
    Blog
    1
    7er palenie gumy pasuje jak żydowi zdjęcie na tle krematorium

Vip Vip Awatar ttrol
    BMW
    e32 750 II 88/W124 250D V 93
    Prawda jest taka, że jako młody nastolatek upalałem co się dało, a dało się niewiele od malucha do poloneza, poprzez dużego fiata(najlepsza była łada). Podejrzewam, że jakbym miał wtedy jakiekolwiek BMW to bym to robił w BMW.

Teraz sobie tego nie wyobrażam, ale zimą czasem polatam bokami dla wprawy(miałem kiedyś duży poślizg i bez tych umiejętności byłoby słabo), ale upalać na suchym to szkoda mi auta, bo jednak wkładam w nie dużo środków zarówno materialnych jak i duchowych.

JEDNAKŻE: Mieszkając kilka lat w US i mając do dyspozycji całą flotę aut wypożyczonych od RAMA 1500 po Nissana 350Z, Corvette itd upalałem, ale to nie było moje kochane e32.

Podejrzewam, że konkluzja jest jedna, każdy by sobie polatał bokami, ale nie kosztem swojego BMW, a najlepiej nie swoim i najlepiej na torze.

Ale wpis Dzudzy jest mocny, trzeba przyznać :)
    pozdrawiam Bartek

ULA Vip Awatar tequila1909
    BMW
    E39 525iA ex. E32 735i, E32 735iAL, E38 728iA
    Cytat Zamieszczone przez ttrol Zobacz posta
    upalać na suchym to szkoda mi auta...
    ...upalałem, ale to nie było moje kochane e32.
    Tu Cię mam :D

Otóż drogi Bartku podczas koloni w TM jechałem za Tobą, i na jednym skrzyżowaniu jak dałeś w palnik to 7er poszedł sobie kawałeczek bokiem... nie mówię, że to upalanie ale nie wyglądało to na normalne włączanie się do ruchu :D
    Mr. Perfect 4 x K1 World Champion

Zaawansowany Użytkownik Awatar PiotrekV8
    BMW
    e32 730iA V8
    Niedługo to dostane bana na całe forum bo kilka razy "spaliłem gume" czy przejechalem zakręt bokiem, tez wsadzam w swoje auto kupe kasy i to że czasami na zakręcie przycisne gaz nie znaczy że o nie nie dbam czy je zajeżdżam, wg mnie w ogóle jeśli auto gubi trakcje z gazu to poza zuzyciem niektóych elementów nic zlego mu sie nie dzieje, nie jest to przytrzymywanie na hamulcu czy inne głupie rzeczy. A to że 7er się nie nadaje do takich rzeczy to prawda, ani mocowo ani zawieszeniowo nie pomaga w takich zabawach, poza tym E32 to nie biały kruk, jaka by nie była to odpowiednimi środkami można niemal z każdej zrobic ideał i jest to samochód jak każdy inny i słuzy do jeżdżenia a nie do wstawienia za szybe i oglądania (przynajmniej jeszcze nie). A co niektórzy z was to wypowiadaja się tak jakby swoją 7 nigdy nie przkroczyli 3 tysięcy obrotów "bo szkoda" "bo się nie nadaje" jeszcze raz powtarzam samochód to samochód i słuzy do jeżdżenia. Więcej luzu :)
    Zobacz moją siódeme http://7er.pl/showthread.php/8202-e3...85-730iA-V8-93

freshtimer - za młody by być klasykiem, za stary by być platikiem

Vip Vip Awatar ttrol
    BMW
    e32 750 II 88/W124 250D V 93
    Cytat Zamieszczone przez tequila1909 Zobacz posta
    Tu Cię mam :D

Otóż drogi Bartku podczas koloni w TM jechałem za Tobą, i na jednym skrzyżowaniu jak dałeś w palnik to 7er poszedł sobie kawałeczek bokiem... nie mówię, że to upalanie ale nie wyglądało to na normalne włączanie się do ruchu :D
    A myślałem, że nikt nie widział :) Jednakże lekki uślizg to nie palenie.
    Ostatnio edytowane przez ttrol ; 20-12-2012 o 14:43
    pozdrawiam Bartek

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez PiotrekV8 Zobacz posta
    Niedługo to dostane bana na całe forum bo kilka razy "spaliłem gume" czy przejechalem zakręt bokiem, tez wsadzam w swoje auto kupe kasy i to że czasami na zakręcie przycisne gaz nie znaczy że o nie nie dbam czy je zajeżdżam, wg mnie w ogóle jeśli auto gubi trakcje z gazu to poza zuzyciem niektóych elementów nic zlego mu sie nie dzieje, nie jest to przytrzymywanie na hamulcu czy inne głupie rzeczy. A to że 7er się nie nadaje do takich rzeczy to prawda, ani mocowo ani zawieszeniowo nie pomaga w takich zabawach, poza tym E32 to nie biały kruk, jaka by nie była to odpowiednimi środkami można niemal z każdej zrobic ideał i jest to samochód jak każdy inny i słuzy do jeżdżenia a nie do wstawienia za szybe i oglądania (przynajmniej jeszcze nie). A co niektórzy z was to wypowiadaja się tak jakby swoją 7 nigdy nie przkroczyli 3 tysięcy obrotów "bo szkoda" "bo się nie nadaje" jeszcze raz powtarzam samochód to samochód i słuzy do jeżdżenia. Więcej luzu :)
    Owszem,zgadzam się z Tobą! Ja upalałem 325iA i na dobre to mu nie wyszło (automat siadł).Mi nie chodzi o to że 7er się nie nadaje a chodziło mi bardziej o to iż samochód z automatyczną skrzynią biegów się do tego nie nadaje.

Zaawansowany Użytkownik Awatar PiotrekV8
    BMW
    e32 730iA V8
    No na pewno bo w automacie może siąść całą nie tania skrzynia a w manualu najszybciej sprzeglo które i tak jest częścią eksploatacyjna. A w USA upalaja automaty i to nawet tacy ludzie jak Jay Leno o którym nie można powiedzieć że nie dba albo zjeżdża swoje fury
    Zobacz moją siódeme http://7er.pl/showthread.php/8202-e3...85-730iA-V8-93

freshtimer - za młody by być klasykiem, za stary by być platikiem

Zaawansowany Użytkownik Awatar BRABUS
    BMW
    E32 735iL & Espace4 & K1200RS ;)
    Bez szpery po prostu trzeba miec troche wiecej wprawy i wchodzic juz z jakiejs predkosci w boczura, ze szperunkiem drifcik jest duzo duzo latwiejszy.
    Jednak wracajac do tematu, e38 jakos zawsze staralem sie nie upalac, do tego mialem Omege, albo 535i :D
    http://7er.pl/signaturepics/sigpic2642_1.gif

Zaawansowany Użytkownik Awatar SIWEK30283
    BMW
    e38 740i
    Ja poświęciłem jedno m62b44 i powiem tyle panowie nie warto miałem naprawde konesera a sprzedałem lumpa.

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    kurde to po co wy kupujecie auta? ja lubie tez czasem przypalic, szanuje i dbam o swoj samochod oraz nim poprostu jezdze, a ze cos niewypada, a co wypada? stac w garazu i sie modlic

O moja święta siódemko
    przyjmij ta 4 warstwe wosku carambula
    i ten nowy wtryskiwac a obiecuje pomalowac ci błotniki w kabinie
    i pohamuj mnie od wyprawy do marketu aby ci drzwi na parkingu nie obili...

kurde zapamietam ten teks to konca życia "... to dla 7er nierwypada"

wydaje mi sie ze jak poznajesz babe to postarasz sie troche pojezdzic a nie kładziesz ją i patrzysz jak pachnie....