Czyli lampy mam US, bo mają odblask :)
Czyli lampy mam US, bo mają odblask :)
Irek wyłożył kawe na ławe, jeżeli dalej nie widzicie różnicy to ja się poddaje :)
Czyli co ,chodzi o kolor kierunku ? :dirol:
A odnośnie przednich reflektorów jest jakaś różnica w świeceniu USA a EUROPA? Jakieś przełączniki w lampie itp.? Oczywiście oprócz braku plastikowego gniazda z żarówką postojowego (dziura jest) :)
popatrz na miejsca zaznaczone przez Irka na zdjęciach, czerwony odblask na dole lampy widoczny z boku auta, nie z tyłu.
Odnośnie tylnych lamp to już zauważyłem. Ale teraz pytanko brzmi czy w przednich też są jakieś różnice USA/EUROPA?
Ja tego nie wiem, wyciągnij i popatrz sam :]
Pewnie poza opisanym już przez ciebie brakiem postoju innych różnic już niema, kierę masz po właściwej stronie więc świecą jak europa, co do szczegółów to nie znam
Te różnice w USA niby małe, ale mogą wkurzyć:
- brak przeciwmgielnych tył (włącznik tylko na 0, albo na tył, więc dokąłdając przeciwmgielne z tyłu trzeba też zmienić włącznik i pokombinować z kablami)
- brak postojowych przód
- telefon nie działa w sieci GSM
- domyślnie podświetlone kierunki przednie i problem z ich deaktywacją
- przednia ramka pod tablice jest kwadratowa, a w urzędzie komunikacji wydają jedną kwadratową, jedną prostokątną, więc kaszana (możn aniby zmienić przednią ramkę na prostokątną, ale mam tam na dole zamontowany odbiornik, więc zostawiam)
- czystość odbioru radia 99% zamiast 100% (dobrze, że z radia praktycznie nie korzystam)
- na liczniku mile i kilometry, można się pomylić :)
- pomarańczowe boki kierunkowskazów przednich (to akurat mnie się podoba) :)
- domyślnie ustawienia w komputerze na USA
nie marudz ze tak bo to sa niuanse a nie wady
widze ze e38 ma wiecej roznic od e65
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!