Hej;
Mam jeszcze jedno szybkie pytanko!
Jak najszybciej zdjąć te dwie listwy drewniany przy kierownicy?
Chodzi o te krótkie po prawej i lewej stronie.
Pozdrawiam.
Hej;
Mam jeszcze jedno szybkie pytanko!
Jak najszybciej zdjąć te dwie listwy drewniany przy kierownicy?
Chodzi o te krótkie po prawej i lewej stronie.
Pozdrawiam.
Z tego, co pamiętam, siedzą na wcisk (bardzo mocno zazwyczaj) w zatrzaskach, więc nic, tylko ostrożnie podważać (żeby nie pogiąć aluminiowej listwy pod spodem i żeby ewentualny lakier nie popękał)
Powodzenia
Żaden wcisk!!!
Są przykręcone nie szarp nie podwadzaj bo połamiesz
Mały schowek odkreć z zawiasku (na dole 3 śrubki) odkeć ten plastik maskujący po zdjęciu schowka i na macanego wybadasz tam nakętke bodajże klucz nr 9 albo 8
Po prawej stronie kierownicy jest gorzej bo mniej miejsca odkręć ten element trójkątny i ponownie namacaj nakrętke
Długa listwa również mocowana na śrube na samym jej końcu od strony dzwi pasażera również jest nakrętka (oczywiście wcześniej odkręcasz plastikową osłone która jest wewnątrz dużego schowka)
du...a!!!nie szarp listew!!!!!!!!!!!!!!są na plastikowej nakrętce kluczyk 9 !!!jest z tym zabawy,ja kupiłem sobie taką elegancka przedłużkę giętka i miodzio poszło!łapkę wtykasz i macasz,osłony wewnątrz schowków u góry ściągasz i macasz,od lewej listwy jest bliżej kiery nakrętka,litewka krótka nakrętka mniej więcej na środku listewki,listwa od pasażera jest nakrętka bliżej drzwi!na wtrzaski są tylko boczne w drzwi!!uwaga na ręce bo są ostre czubki innych wkrętów w tamtych okolicach!!
Sorry za wprowadzenie w błąd. Być może u mnie brakowało tych śrub, bo ktoś wcześniej tam dłubał. Np. prawą miałem na stałe wklejoną na klej dwuskładnikowy.
podziękował również bo mnie też to czeka :P