@Epul
daj mi telefon do tego Macieja ;D
@Epul
daj mi telefon do tego Macieja ;D
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Kolego ja za nim przeszedłem na automatyczną klimę u siebie miałem klimę manualną z panelem z trzema dużymi pokrętłami i 6 przyciskami po 3 w rzędzie z lewej strony jak na którymś z linku wcześniej. Co ciekawe wg vin też nie miałem klimy i po dokładniejszym rozbebeszeniu deski i komory moja klima manualna była dokładana gdzieś kiedyś, Auto z fabryki wyjechało bez a klime dostawiono w jakimś warsztacie. Z tyłu panela było wycięcie w obudowie i kilka kabli wyprowadzonych było od klimy i było dolutowane do kabli od wiązki samochodu, w skrzynce z komputerami pod maską miałem dostawione przekaźniki. Fabrycznie nie miałem nawet wiązki do klimy, do osuszacza-czujników i wentylatora była oddzielna wiązka dodana. Może to coś podobnego w tym aucie.
Sebek, a nie miałeś kupować m70 czasem?
Po ostatniej ankiecie o zużyciu oleju w tych silnikach, doszliśmy do wniosku, że tyko około dziesięciu sztuk jeździ u nas na forum, więc warto ocalić od zapomnienia choćby jeszcze jedną.
Ostatnio edytowane przez ttrol ; 15-12-2012 o 21:21
pozdrawiam Bartek
W vinie ne będzie mowy o klimatyzacji, bo manualna klima w e32 nie występowała. To, co było dokładane do manualnego ogrzewania Behra lub Siemensa, to najczęściej klimatyzacje włoskiej firmy Diavia, produkującej zestawy do konkretnych modeli samochodów.