Cytat Zamieszczone przez haras Zobacz posta
powitac DO KUNA ;)!! widze ze mamy te same bemki z ta sama skrzyniai silnikiem i ja mam taki sam albo podobny problem na zimnym silniku terepie jak wsciekly (potrafi zgasnac)ale jak dodam gazu do 1000 obrotow pedelem gazu to to mija jak puszcze gaz to spada ja obroty i zaczyna trzasc silnikiem tak jak by gubil zaplon i tak do momentu az wskazowka od temp.nie minie niebieskiego pola na zegarze puzniej jak sie nagrzeje to goli bez problemu a takie lekkie trzaski co posales to tez sa co kilka sekund a na gazie jak ja pale to tego wogule nie ma a mam sekwencje a wlacze benzyne to chce silnik do gory nogami wywrócic a propo peknietej rury to tez moja jest peknieta i owinieta tasma na kompie wyszla rownierz sonda padnieta i nie wiem co mam zrobic jak doszedles do tego co jest u ciebie lub to usunoles i wszystko u ciebie smiga to napisz .Ps a ten przeplywomierz jak odpioles wypioles tylko wtyczke czy zdemontowales go wogule no i czy wyskoczyl ci jakis blad na desce.: RockOn:
mysle ze powinienes napisac ten post raz jeszcze albo przynajmniej go edytowac bo srasznie ciezko cos z niego zrozumiec;)