Pokaż wyniki od 1 do 10 z 46

Wątek: Po oględzinach E38 728ial

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Początkujący Użytkownik
    BMW
    Plany zakupienia BMW 7 E38
    Przepraszam że ja się wtrącam ale kolega ratovnik bardzo dobrze zrobił że opisał auto na forum generalnie z tego co widzę po innych forach wszędzie zaczyna to wchodzić jak by nie było potencjalny forumowicz który chce się związać z daną marką ma pewną podświadomość na temat danego auto tak jak wyżej zostało to opisane i cena za ten samochodzik prawie 20.000 zł jest grubo przesadzona po prostu koleś szuka ( przepraszam na określenie ) frajera któremu wciśnie samochód i pozbędzie się kłopotu miałem identycznie z poprzednim auto generalnie wiedziałem o nim nie za wiele bo nie dochodziłem czemu to czemu tamto ale sytuacja mnie nauczyła że warto trafić na takiego kolegę z forum z którym może ktoś się spotka na zlocie i mu podziękuję za to że pomógł żeby nie kupić bubla ja osobiście chciał bym podziękować koledze za obszerną opinię na temat tego auto wyżej wymienionego bo chciałem go oglądać ale po przeczytaniu całego tematu dobrze że nie pojechałem bo pewnie by się skończyło na tym że bym kupił i bym nieźle się zdziwił podczas jakiś tam serwisów. Pozdrawiam
    ps. z góry przepraszam za błędy ale pracować 72 H pod rząd to lekka męczarnia :D ale cóż jak chce się mieć wymarzoną 7er to nie można się obijać :P pozwolę sobie wrzucić krótki film motywujący http://www.youtube.com/watch?v=xOUjIr70XgQ
    Ostatnio edytowane przez Noxwill ; 15-12-2012 o 01:30