Mi tez sie zupełnie nie podoba ten kolor, jak brat szukał dla siebie E38 to jedna odrzucilismy w przedbiegach własnie z powodu takiego koloru wnętrza, ale wiadomo co kto lubi, co do jakości to według mnie tez w E32 jest lepsza gatunkowo skóra, a to że widziałes więcej spekanych w e32 niż w e38 wynika tylko i wyłącznie z tego że każda E32 jest starsza od E38 czasami to nawet 10 lat i więcej różnicy co dla skóry nie ejst bez znaczenia, sam kiedyś się zastanwiałem żeby wstawić fotele z E38 do siebie (konkretnie sporty) ale doszedłem do wniosku że nie będę z klasyka robic plastika :D poza tym ponoc to nie taki prosty zabieg w szczególności przy przednich fotelach.
Zobacz moją siódeme http://7er.pl/showthread.php/8202-e3...85-730iA-V8-93
freshtimer - za młody by być klasykiem, za stary by być platikiem
Nie podoba mi się niebieski kolor skór,wolę normalne czarne Sporty,ale jeśli to założysz to chętnie zobaczę jak pasuje.
Mam 7, kiedyś miałem 7 no i później też będę miał 7
Banan super tylko żeby dywany były czarne.Miałem w Z4 siedzenia i dywany w kolorze bananowym i strasznie się brudziły,w E65 miałem banan na siedzeniach ale dywany czarne,ech to był środek![]()
Mam 7, kiedyś miałem 7 no i później też będę miał 7
Mi też taki pomysł się nie podoba,kolor również
sprzedałeś środek od swojego wspaniałego bmw:suicide::suicide::suicide:
Na jaki chu...k sprzedałeś środek od swojej?...Żeby mieć od E38 w E32?...całkowity bezsens.
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
Do mnie ten kolor w ogóle nie przemawia. Szukam dla siebie E38 i znalazłem jedną całkiem niezłą za dobre pieniądze, ale jak zobaczyłem wnętrze to przekreśliłem od razu. Jeszcze gdyby to było 2.8 z bardzo bogatym wyposażeniem ( np hydraulika klapy ) to mógłbym myśleć o wymianie wnętrza na inny. Tylko kto by kupił ode mnie niebieskie???? Z tego co widzę to ogólnie ciężko się sprzedają takie wersje kolorystyczne, ale to Twoje auto i Ty masz się w nim czuć dobrze. Powodzenia.
"W czasie deszczu gdy wiatr wieje, słychać Alfę jak rdzewieje."