Witam, mam pytanie czy będą pasować sprężyny od E32 do E38, czym się różnią? czy są różnice? Mam możliwość kupienia tanio sprężyn do E32 sportowych ale posiadam E38. Pozdrawiam
Witam, mam pytanie czy będą pasować sprężyny od E32 do E38, czym się różnią? czy są różnice? Mam możliwość kupienia tanio sprężyn do E32 sportowych ale posiadam E38. Pozdrawiam
zakaz reklamy bez poprzedniego kontaktu z adminem ...
Auto poszło w dół tył 11cm przód 8cm. na sportowych sprężynach LOWTEC
zakaz reklamy bez poprzedniego kontaktu z adminem ...
mam pytanie apropo tych sprezyn. Czy jest jakis problem z zalozeniem sciagacza na te oryginalne sprezyny? Zamierzam opuscic troche przod bo wydaje mi sie ze sterczy ale patrzac na te sprezyny wydaje mi sie ze nie podejde sciagaczem bo sa bardzo balwankowate tzn srodek jest duzo bardziej obszerniejszy niz dol i gora sprezyny. Zastanawiam sie czy kazdy tak ma czy tylko ja mam jakies inne
ILE!!!!!!!! cos sie chyba tu nie zgadza, 11cm!!!!!! ja mam 6 i auto prawie leży.Zamieszczone przez point6
B M W
Staram się pisać poprawnie po polsku.
tzn ze zes wsadzil sprzezyny od e32 DO e38????
Szczerze mówiąc nie wierze w to co kolega napisał :)
Chyba ze nie wiem auto stoi -11 cm bez kółek ..
wiku wie cos na temat gleby ..
Ja na gwincie posadziłem na połowie możliwości na kapciach 19cali ET 24 + dystans 10mm + opona 275x40 i auto mi leży na oponach zatankuje 80 litrów benzyny i opony tra nadkolami ..
Przód to raczej mam teraz nisko wrecz bardzo ;)
A zresztą znajdz mi ktos sprezyny -11cm ;D
Jak na górze tak na Dole , Jak w środku tak na zewnątrz..
Poproszę zdjęcie ... i nie będzie tematu ....
Hahah sam to chce zobaczyć :)
Jak na górze tak na Dole , Jak w środku tak na zewnątrz..
Oj panowie to proste dwie na tyl po 5,5cm =11cm i dwie na przod po 4cm=8 ;)