gdyby Pan Bóg preferował przedni napęd chodzilibyśmy na rękach...
nigdy nie jedz szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać...
Witam! Prosze pomniejszyc fotke poprzednia w sygnaturze, niestety byla zbyt duza!!! Admin
Oczywiście,że jest sens...teraz już powinieneś to zrobić...Ale bez przesady...narazie jeszcze chyba nikt nie stoi po żadnej ze stron...skoro chcesz przesłać pieniądze to dobry gest z Twojej strony nawet jesli sądzisz,że jestes niewinny...ja osobiście przyjąłbym koła spowrotem i oddał kasę...tak jak pisałem...za takie pieniądze nie sprzedałbym nawet tych felg,wolałbym zostawić je sobie...no ale w tylko w Skandynawii najlepiej miec 3 komplety opon...letnie,zimowe i zimowe z kolcami.Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez arturo193 ; 04-12-2012 o 23:08
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
W sumie dobrze że po raz kolejny taki temat został poruszony,na przyszłość ku przestrodze dla innych forumowiczów.Dotyczy to sprzedających,jak i kupujących.Sam kiedyś zakupiłem.........itd.i teraz jeżeli będę mieć zamiar dokonania jakiegoś zakupu,to tylko i wyłącznie za pobraniem z możliwością sprawdzenia zawartości i z możliwością odesłania(w razie niezgodności).Wydaje mi się że to najrozsądniejszy zakup w takich przypadkach.