Niewielka modyfikacja: je¿d¿ê codziennie lanosem, a my¶lê ¿e jadê swoim BMW. ;D
Niewielka modyfikacja: je¿d¿ê codziennie lanosem, a my¶lê ¿e jadê swoim BMW. ;D
Gra muzyka
Ja nie mówiê, ¿e to bezsens mieæ kilka samochodów. Ale bezsens jest gdy posiadaj±c E32, chodzê je ogl±daæ do gara¿u co jaki¶ czas i odpalam, ¿eby pos³uchaæ silnika, ale nie je¿d¿ê bo mi Jej szkoda. Nu¿ kto¶ obcierkê zrobi, albo co¶. Do jasnej cholery, do tego s³u¿y auto! Do jazdy, ko³a maj± siê krêciæ, wa³ ma siê krêciæ. Nie twierdzê, ¿e miesi±c przestoju zabija auto, ale ju¿ d³u¿szy okres nie jest korzystny, czy dla uszczelek jak troll wspomnia³e¶, czy dla opon, czy choæby zawieszenia. Samochód stworzony jest do je¿d¿enia, nie do ogl±dania ;)
Tak samo jest z obni¿aniem: "super wygl±da, co z tego ¿e je¼dziæ siê nie da, plomby wypadaj±, ale zajebi¶cie wygl±da!". Lito¶ci :D
Nikt nie bêdzie mi mówi³, jak mam ¿yæ, bo nikt za mnie nie umrze.
3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podzia³ami je¶li chodzi o marki.
E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic
Wojtek fajnie zmodyfikowa³e¶ :D
No i ja siê pod tym podpisuje 100% opisu mnie
Je¿d¿ê Seatem ibiz± i my¶lê o swoim E32 które stoi w gara¿u ¿e mu za³o¿y³em nowe wtryski i zawieche Koni i ¿e teraz jest kozacko i my¶lê ze na sezon j± prysne w komorze i oj ale bêdziê piêkna i my¶lê ¿e muszê odk³adaæ bo jak siê zrobi ciep³o to wpakuje w ni± z 8 tysi ¿eby by³o wszystko tip top :)
Dok³adnie tak traktujê swoje BMW, jako eksponat muzealny, który ma przetrwaæ jak najd³u¿ej siê da, a nie jako auto do jazdy.
Jest niedziela, mam ochotê siê przejechaæ za miasto fajnym autem, którym nie je¿d¿ê na co dzieñ, to wsiadam i jadê.
A tak to by zbrzyd³o, jak wszystko co by to nie by³o, cz³owiek siê szybko przyzwyczaja.
Nie kumam, czego tu nie rozumiecie, ja mam to e32, bo to pami±tka rodzinna, ale na przyk³ad nie staæ mnie na Challengera z lat 70tych, ale jak kogo¶ ju¿ staæ, to te¿ ma nim je¼dziæ codziennie do pracy????
Tak¿e podsumowanie jest inne, wraz z popraw± statusu materialnego przybywa samochodów w domu, bo jeden jest dla kobiety, drugi dla mê¿czyzny, a je¿eli ten mê¿czyzna lubi motoryzacjê to przynajmniej jednego rodzynka musi mieæ. I tak siê robi ju¿ trzy.
Ostatnio edytowane przez ttrol ; 05-12-2012 o 21:59
pozdrawiam Bartek
gdybym ja kupywa³ sobie Challengera to wlasnie aby nim jezdzic
sztama z ttrolem chocia¿ ró¿ni³y nas kiedy¶ pog³±dy to w tych sprawach jest zgodno¶æ i porozumienie 100% podobnie jeszcze kilkoma kolegami dlatego dla nich <piwo>
Ah krzywy czy ty tak naprawdê czy tylko ¿eby na przekór tak to teraz wygl±da. Ja wiêc kupie sobie forda model T i bede nim je¼dzi³ na codzieñ po co mi bêdzie inne auto skoro bêde mia³ forda T...
no dokladnie, to po co kupujesz? aby miec czy jezdzic? po co malujesz swoje BMW? aby bylo tylko pomalowane? czy aby jezdzic ladnym zdrowym autem?
Kto powiedzia³, ¿e ma 7er ¿eby sta³o i je tylko odpalaæ i gapiæ siê na nie? Jest chyba ró¿nica miêdzy cotygodniow± czy nawet comiesiêczn± przeja¿d¿k± a u¿ywaniem auta codziennie do jazdy "po bu³ki" a jak chce siê mieæ egzemplarz zachowany w BDB stanie to takie u¿ywanie temu nie sprzyja, w zimie tym bardziej.
A je¿eli lubisz mieæ na aucie rysy i wgniotki po parkingowych lamusach to trudno, znaczy ni mniej ni wiêcej jak tylko tyle, ¿e masz wyj*ane na swoje auto.
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
Kupi³em swoje BMW ¿eby je mieæ pomaluje je ¿eby pomalowaæ i po to ¿eby je¼dziæ ³adnym i zdrowym autem ale nie na codzieñ tylko sporadycznie. Nie robie tego wszystkiego po to ¿eby z mojego gara¿u zrobiæ sta³e muzeum na jeden eksponat. Ale kiedy ma staæ to stoi kiedy ma je¼dziæ to je¼dzi to trzeba zrozumieæ. Tu ju¿ wiêcej siê nie da powiedzieæ.
Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 05-12-2012 o 22:21
ha ha, OK ja napewno niemam wyjeba.e na swoje auto bo o nie dbam i nim jezdze... opowiem ci taka historie ktorej bylem swiatkiem, w mojej miejscowosci raz 2 razy w roku jest zlot motocyklistow organizowany przez ksiedza, rozpoczecie i koniec sezonu, zjezdzaja sie motocyklisci z calej polski, cali w komarach, z namiotami itp, i na tym, zlocie wpadlo 2 typkow (starszych majetnych facetów) land roverem z przyczepk± i 2 harleyami, "wy³adowali" popierdzieli troche, "zaladowali" i pojechali, niebede powtarza³ co wszyscie na ten temat mowili...
aha i jeszcze jedno, czasem warto zajrzeæ na inne fora, np vectra klub polska (co uwa¿am za jeden z lepszych klubow w polsce) czy skoda octava, czy alfocholicy itp tam nikt niepisze ze kupi corse do jazdy jako dupowoza a kazdy jezdzi tym co ma. Ale OK, pie¶æ ta swoja bmw i zastanawiaj sie jakim preparatem szyby umyæ a ja bede jezdzi³ i cieszyl sie swoim autem bo w³asnie taki chyba jest slogan bmw