Strona 11 z 14 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 101 do 110 z 135

W±tek: Tani samochód, rozwa¿ania co kupiæ...

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Nastêpny post Nastêpny post
    Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Kecaj
    Do³±czy³
    Apr 2012
    BMW
    E32 730i M60B30 '94, E36 328i Coupe '95, E34 520i Touring '96
    Sk±d
    O¿arowice
    Cytat Zamieszczone przez tequila1909 Zobacz posta
    (...)
    A je¿eli lubisz mieæ na aucie rysy i wgniotki po parkingowych lamusach to trudno, znaczy ni mniej ni wiêcej jak tylko tyle, ¿e masz wyj*ane na swoje auto.
    Koniec off topu, ju¿ siê na ten temat nie wypowiadam, to wy¿ej to tylko potwierdzenie moich s³ów, ¿eby nie wyj¶æ na go³os³ownego.

Nikt nie bêdzie mi mówi³, jak mam ¿yæ, bo nikt za mnie nie umrze.
    3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podzia³ami je¶li chodzi o marki.
    E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar ManiacDrifting
    Do³±czy³
    Dec 2010
    BMW
    E32 735iAL...
    Sk±d
    Bikini Dolne
    Kupi³em swoje BMW ¿eby je mieæ pomaluje je ¿eby pomalowaæ i po to ¿eby je¼dziæ ³adnym i zdrowym autem ale nie na codzieñ tylko sporadycznie. Nie robie tego wszystkiego po to ¿eby z mojego gara¿u zrobiæ sta³e muzeum na jeden eksponat. Ale kiedy ma staæ to stoi kiedy ma je¼dziæ to je¼dzi to trzeba zrozumieæ. Tu ju¿ wiêcej siê nie da powiedzieæ.
    Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 05-12-2012 o 22:21

Vip Vip
    Do³±czy³
    Jun 2007
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    Sk±d
    Bielsk Podlaski
    ha ha, OK ja napewno niemam wyjeba.e na swoje auto bo o nie dbam i nim jezdze... opowiem ci taka historie ktorej bylem swiatkiem, w mojej miejscowosci raz 2 razy w roku jest zlot motocyklistow organizowany przez ksiedza, rozpoczecie i koniec sezonu, zjezdzaja sie motocyklisci z calej polski, cali w komarach, z namiotami itp, i na tym, zlocie wpadlo 2 typkow (starszych majetnych facetów) land roverem z przyczepk± i 2 harleyami, "wy³adowali" popierdzieli troche, "zaladowali" i pojechali, niebede powtarza³ co wszyscie na ten temat mowili...

aha i jeszcze jedno, czasem warto zajrzeæ na inne fora, np vectra klub polska (co uwa¿am za jeden z lepszych klubow w polsce) czy skoda octava, czy alfocholicy itp tam nikt niepisze ze kupi corse do jazdy jako dupowoza a kazdy jezdzi tym co ma. Ale OK, pie¶æ ta swoja bmw i zastanawiaj sie jakim preparatem szyby umyæ a ja bede jezdzi³ i cieszyl sie swoim autem bo w³asnie taki chyba jest slogan bmw

yazg.o.t. Vip Awatar yaz
    Do³±czy³
    Jan 2011
    BMW
    e243164gt
    Sk±d
    in±d
    Blog
    14
    Natrzepanych 100 postów, a mo¿e po³owa odpowiada na pytanie w³a¶ciciela tematu.
    Pytanie by³o o polecane codzienne wozid³o, a jest dyskusja w stylu lepszy diesel czy benzyna.
    Zwolennicy kupna auta do je¿d¿enia niech bawi± siê siurkiem w czasie jazdy (póki co nie ma za to punktów karnych), a ci drudzy niech bawi± siê siurkiem dogl±daj±c swoje auto. I dajcie pokój, wróæcie do tematu.
    Ludzie wchodz± na forum czytaj± i jeszcze szybciej wychodz±.

ULA Vip Awatar tequila1909
    Do³±czy³
    Nov 2010
    BMW
    E39 525iA, C215 CL500 ex. E32 735i, E32 735iAL, E38 728iA
    Sk±d
    Jura KC
    ¯eby nie robiæ wiêkszego OT ni¿ ju¿ jest odpowiedzcie sobie dziewczyny na jedno zasadnicze pytanie:

Czy Kuba kupi³ swoje E32 do codziennej jazdy czy do zrobienia z niego klasyka?

Jak ju¿ sobie wszyscy na nie odpowiedz± to bêd± wiedzieli dlaczego ten w±tek zosta³ za³o¿ony i wszystkie nasze przepychanki bêdzie mo¿na wykasowaæ i skupiæ siê na Civicach, Golfach i innych dupowozach.

Dziêkujê za mi³y i ekscytuj±cy wieczór, buziaki papatki dobranoc... ;)
    Mr. Perfect 4 x K1 World Champion

Vip Vip
    Do³±czy³
    Jun 2007
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    Sk±d
    Bielsk Podlaski
    co sie przejmujesz, i tak ten post nic nie wnosi dla 7er.pl

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar ManiacDrifting
    Do³±czy³
    Dec 2010
    BMW
    E32 735iAL...
    Sk±d
    Bikini Dolne
    No a co maj± napisaæ w³a¶ciciele vectr octavi czy alfy jak to ju¿ s± dupowozy ;/?
    Krzywy jeste¶ egzemplarzem nie reformowalnym i przedostatnim postem udowodni³e¶ jaki masz tok my¶lenia.
    Tamten post wyssa³ mi z pó³ energi do ¿ycia :D Aj krzywy krzywy :PP

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar PiotrekV8
    Do³±czy³
    Oct 2009
    BMW
    e32 730iA V8
    Sk±d
    SzczeciN
    Cytat Zamieszczone przez ManiacDrifting Zobacz posta
    No a co maj± napisaæ w³a¶ciciele vectr octavi czy alfy jak to ju¿ s± dupowozy ;/?
    Krzywy jeste¶ egzemplarzem nie reformowalnym i przedostatnim postem udowodni³e¶ jaki masz tok my¶lenia.
    Tamten post wyssa³ mi z pó³ energi do ¿ycia :D Aj krzywy krzywy :PP
    dok³adnie, taka vectra czy alf± jak kto¶ mu rozbije lampe to pójdzie do sklepu i za 200z³ kupi now±, a mi jak kto¶ rozbije ori BH to bêdê móg³ usia¶æ i p³akaæ co najwy¿ej ;p;p
    Zobacz moj± siódeme http://7er.pl/showthread.php/8202-e3...85-730iA-V8-93

freshtimer - za m³ody by byæ klasykiem, za stary by byæ platikiem

Vip Vip
    Do³±czy³
    Jun 2007
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    Sk±d
    Bielsk Podlaski
    to zle ze ja swoim autem chce je¼dziæ? ¿e kupuje auto aby jezdzic?

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar PiotrekV8
    Do³±czy³
    Oct 2009
    BMW
    e32 730iA V8
    Sk±d
    SzczeciN
    bo tych wszytskich postach mo¿na stwierdziæ, ¿e forum dzieli siê na dwie grupy: pasjonatów modelu którzy którzy chuchaj±, dmuchaj±, dbaj±, szukaj± rarytasów i nie ¶pi± nocami my¶l±c co tu zrobiæ aby ich 7er by³ jeszcze ³adniejszy/fajniejszy aby przyjemno¶æ z jazdy by³a jeszcze wiêksza oraz na posiadaczy którzy po prostu posiadaj± 7er'a i s³u¿y im do tego aby dostaæ siê z punktu A do punktu B
    Zobacz moj± siódeme http://7er.pl/showthread.php/8202-e3...85-730iA-V8-93

freshtimer - za m³ody by byæ klasykiem, za stary by byæ platikiem

Podobne w±tki

1. [E38] Nareszcie samochód :D
    Przez Siara w dziale Witam, jestem nowy ...
    Odpowiedzi: 14
    Ostatni post / autor: 13-06-2011, 06:23
  2. Skradziono samochód
    Przez Jey w dziale NA KA¯DY TEMAT / Humor / Off Topic
    Odpowiedzi: 12
    Ostatni post / autor: 05-06-2011, 22:07
  3. Assistance na samochód
    Przez Derreg w dziale NA KA¯DY TEMAT / Humor / Off Topic
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 06-09-2010, 17:46

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów