Nikt nie bêdzie mi mówi³, jak mam ¿yæ, bo nikt za mnie nie umrze.
3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podzia³ami je¶li chodzi o marki.
E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic
Kupi³em swoje BMW ¿eby je mieæ pomaluje je ¿eby pomalowaæ i po to ¿eby je¼dziæ ³adnym i zdrowym autem ale nie na codzieñ tylko sporadycznie. Nie robie tego wszystkiego po to ¿eby z mojego gara¿u zrobiæ sta³e muzeum na jeden eksponat. Ale kiedy ma staæ to stoi kiedy ma je¼dziæ to je¼dzi to trzeba zrozumieæ. Tu ju¿ wiêcej siê nie da powiedzieæ.
Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 05-12-2012 o 22:21
ha ha, OK ja napewno niemam wyjeba.e na swoje auto bo o nie dbam i nim jezdze... opowiem ci taka historie ktorej bylem swiatkiem, w mojej miejscowosci raz 2 razy w roku jest zlot motocyklistow organizowany przez ksiedza, rozpoczecie i koniec sezonu, zjezdzaja sie motocyklisci z calej polski, cali w komarach, z namiotami itp, i na tym, zlocie wpadlo 2 typkow (starszych majetnych facetów) land roverem z przyczepk± i 2 harleyami, "wy³adowali" popierdzieli troche, "zaladowali" i pojechali, niebede powtarza³ co wszyscie na ten temat mowili...
aha i jeszcze jedno, czasem warto zajrzeæ na inne fora, np vectra klub polska (co uwa¿am za jeden z lepszych klubow w polsce) czy skoda octava, czy alfocholicy itp tam nikt niepisze ze kupi corse do jazdy jako dupowoza a kazdy jezdzi tym co ma. Ale OK, pie¶æ ta swoja bmw i zastanawiaj sie jakim preparatem szyby umyæ a ja bede jezdzi³ i cieszyl sie swoim autem bo w³asnie taki chyba jest slogan bmw
Natrzepanych 100 postów, a mo¿e po³owa odpowiada na pytanie w³a¶ciciela tematu.
Pytanie by³o o polecane codzienne wozid³o, a jest dyskusja w stylu lepszy diesel czy benzyna.
Zwolennicy kupna auta do je¿d¿enia niech bawi± siê siurkiem w czasie jazdy (póki co nie ma za to punktów karnych), a ci drudzy niech bawi± siê siurkiem dogl±daj±c swoje auto. I dajcie pokój, wróæcie do tematu.
Ludzie wchodz± na forum czytaj± i jeszcze szybciej wychodz±.
¯eby nie robiæ wiêkszego OT ni¿ ju¿ jest odpowiedzcie sobie dziewczyny na jedno zasadnicze pytanie:
Czy Kuba kupi³ swoje E32 do codziennej jazdy czy do zrobienia z niego klasyka?
Jak ju¿ sobie wszyscy na nie odpowiedz± to bêd± wiedzieli dlaczego ten w±tek zosta³ za³o¿ony i wszystkie nasze przepychanki bêdzie mo¿na wykasowaæ i skupiæ siê na Civicach, Golfach i innych dupowozach.
Dziêkujê za mi³y i ekscytuj±cy wieczór, buziaki papatki dobranoc... ;)
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
co sie przejmujesz, i tak ten post nic nie wnosi dla 7er.pl
No a co maj± napisaæ w³a¶ciciele vectr octavi czy alfy jak to ju¿ s± dupowozy ;/?
Krzywy jeste¶ egzemplarzem nie reformowalnym i przedostatnim postem udowodni³e¶ jaki masz tok my¶lenia.
Tamten post wyssa³ mi z pó³ energi do ¿ycia :D Aj krzywy krzywy :PP
Zobacz moj± siódeme http://7er.pl/showthread.php/8202-e3...85-730iA-V8-93
freshtimer - za m³ody by byæ klasykiem, za stary by byæ platikiem
to zle ze ja swoim autem chce je¼dziæ? ¿e kupuje auto aby jezdzic?
bo tych wszytskich postach mo¿na stwierdziæ, ¿e forum dzieli siê na dwie grupy: pasjonatów modelu którzy którzy chuchaj±, dmuchaj±, dbaj±, szukaj± rarytasów i nie ¶pi± nocami my¶l±c co tu zrobiæ aby ich 7er by³ jeszcze ³adniejszy/fajniejszy aby przyjemno¶æ z jazdy by³a jeszcze wiêksza oraz na posiadaczy którzy po prostu posiadaj± 7er'a i s³u¿y im do tego aby dostaæ siê z punktu A do punktu B
Zobacz moj± siódeme http://7er.pl/showthread.php/8202-e3...85-730iA-V8-93
freshtimer - za m³ody by byæ klasykiem, za stary by byæ platikiem