Nikt nie będzie mi mówił, jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze.
3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podziałami jeśli chodzi o marki.
E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic
Kupiłem swoje BMW żeby je mieć pomaluje je żeby pomalować i po to żeby jeździć ładnym i zdrowym autem ale nie na codzień tylko sporadycznie. Nie robie tego wszystkiego po to żeby z mojego garażu zrobić stałe muzeum na jeden eksponat. Ale kiedy ma stać to stoi kiedy ma jeździć to jeździ to trzeba zrozumieć. Tu już więcej się nie da powiedzieć.
Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 05-12-2012 o 22:21
ha ha, OK ja napewno niemam wyjeba.e na swoje auto bo o nie dbam i nim jezdze... opowiem ci taka historie ktorej bylem swiatkiem, w mojej miejscowosci raz 2 razy w roku jest zlot motocyklistow organizowany przez ksiedza, rozpoczecie i koniec sezonu, zjezdzaja sie motocyklisci z calej polski, cali w komarach, z namiotami itp, i na tym, zlocie wpadlo 2 typkow (starszych majetnych facetów) land roverem z przyczepką i 2 harleyami, "wyładowali" popierdzieli troche, "zaladowali" i pojechali, niebede powtarzał co wszyscie na ten temat mowili...
aha i jeszcze jedno, czasem warto zajrzeć na inne fora, np vectra klub polska (co uważam za jeden z lepszych klubow w polsce) czy skoda octava, czy alfocholicy itp tam nikt niepisze ze kupi corse do jazdy jako dupowoza a kazdy jezdzi tym co ma. Ale OK, pieść ta swoja bmw i zastanawiaj sie jakim preparatem szyby umyć a ja bede jezdził i cieszyl sie swoim autem bo własnie taki chyba jest slogan bmw
Natrzepanych 100 postów, a może połowa odpowiada na pytanie właściciela tematu.
Pytanie było o polecane codzienne wozidło, a jest dyskusja w stylu lepszy diesel czy benzyna.
Zwolennicy kupna auta do jeżdżenia niech bawią się siurkiem w czasie jazdy (póki co nie ma za to punktów karnych), a ci drudzy niech bawią się siurkiem doglądając swoje auto. I dajcie pokój, wróćcie do tematu.
Ludzie wchodzą na forum czytają i jeszcze szybciej wychodzą.
Żeby nie robić większego OT niż już jest odpowiedzcie sobie dziewczyny na jedno zasadnicze pytanie:
Czy Kuba kupił swoje E32 do codziennej jazdy czy do zrobienia z niego klasyka?
Jak już sobie wszyscy na nie odpowiedzą to będą wiedzieli dlaczego ten wątek został założony i wszystkie nasze przepychanki będzie można wykasować i skupić się na Civicach, Golfach i innych dupowozach.
Dziękuję za miły i ekscytujący wieczór, buziaki papatki dobranoc... ;)
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
co sie przejmujesz, i tak ten post nic nie wnosi dla 7er.pl
No a co mają napisać właściciele vectr octavi czy alfy jak to już są dupowozy ;/?
Krzywy jesteś egzemplarzem nie reformowalnym i przedostatnim postem udowodniłeś jaki masz tok myślenia.
Tamten post wyssał mi z pół energi do życia :D Aj krzywy krzywy :PP
Zobacz moją siódeme http://7er.pl/showthread.php/8202-e3...85-730iA-V8-93
freshtimer - za młody by być klasykiem, za stary by być platikiem
to zle ze ja swoim autem chce jeździć? że kupuje auto aby jezdzic?
bo tych wszytskich postach można stwierdzić, że forum dzieli się na dwie grupy: pasjonatów modelu którzy którzy chuchają, dmuchają, dbają, szukają rarytasów i nie śpią nocami myśląc co tu zrobić aby ich 7er był jeszcze ładniejszy/fajniejszy aby przyjemność z jazdy była jeszcze większa oraz na posiadaczy którzy po prostu posiadają 7er'a i służy im do tego aby dostać się z punktu A do punktu B
Zobacz moją siódeme http://7er.pl/showthread.php/8202-e3...85-730iA-V8-93
freshtimer - za młody by być klasykiem, za stary by być platikiem