Wie ktoś co to za ustrojstwo? http://allegro.pl/i9300-nowy-wielki-...835754160.html
Wie ktoś co to za ustrojstwo? http://allegro.pl/i9300-nowy-wielki-...835754160.html
chińczyk :)
stylizowany owszem na sgs III
I da się z tego dzwonić i pisać sms-y?
powiem ci tak,miałem kiedyś takie coś jak anycool też chińczyk,dałem za niego jakieś 5 lat temu chyba 230 zł, miał tv dotykowy ekran i wszystkie dziwne bajery jak bezprzewodowe radio itp....bateria żarła ze 6 dni ( nawet z tv :) ) lądował dużo razy na glebie itp,miałem mały szacunek do niego ale czysto przypadkiem,działał bez zarzutu,masakrycznie dobrze...obudowa miała odłupane rogi od lądowania na glebie ale cały czas działał :) także bardzo mnie zaskoczył i powiem ci że anycoola jeszcze bym łyknął :) co to jest nie powiem ci dokładnie bo nie wiem,być może bedzie fajny a być może nie....nie odradzam nie namawiam :)
hmm kiedyś kupiłem chińską N97 mini z wyglądu identyczny, menu PL było z błędami i tylko główne a tak to ENG. TV nie będzie już niedługo odbierać, długo się czeka bo z chin idzie ale za tą cenę i plusem jest 2 karty. Mi przestał po 4 miesiącach działać chyba taśma z wyświetlaczu padła. Oczywiście gwarancja 6 miesięcy ale wysyłka z PL do chin ok 60zł. I jak ci przyjdzie uszkodzony telefon albo jakos pomyka ewentualnie nie działa to musisz na swój koszt wysłać żeby wymienili albo oddali kasę. NAJPIERW MUSISZ DOKŁADNIE CAŁĄ AUKCJE PRZECZYTAĆ I STRONĘ "O MNIE"
pozdro
Parametry dramatycznie słabe. Sprawdz rożdzielczość :D :D 600x680aparat 1.3Mpix
a soory dalej jest jeszcze słabiej :D Rozmiar wyswietlacza 4.0 CALE
Typ TFT, rezystancyjny ekran dotykowy
Rozdzielczosć 320 x 480 pikseli
Kolory 260K kolorów ekranu
to już nokia 6510i miała lepsze parametry...
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
rozdzielczosc aparatu 640x480 to jest 0,3 mln pixeli a nie 1,3 mln. Uwazalbym na takie "niby" pomylki. Wada tych aparatow jest jedna podstawowa: nie ma tam zadnego znanego nauce systemu operacyjnego typu android czy chocby nawet windows mobile itp. na ktorym mozna robic cuda i instalowac wszelaki soft, tylko te chinskie telefony maja wlasny soft ktory oprocz tego ze sam w sobie pozostawia wiele do zyczenia to nie da sie w niego zaingerowac, nic nie zainstalujesz, nic nie zrobisz. Wyswietlacz rezystancyjny czyli nie taki jak w obecnych iphonach, samsungach ktore maja pojemnosciowy wyswietlacz i na ktorych muśniesz palcem i menu sie przesuwa jak szalone, tylko to jest ekran dotykowy starego typu ktory trzeba dobrze gnieść i juz w zadnym telefonie tego nie robia. OMIJAC SZEROKIM ŁUKIEM. Oczywiscie da sie z tego zadzwonic i napisac smsa, nie licz na wiecej. Po prostu adekwatne do ceny.
Dokladnie jak kolega wyzej. Wedlug mnie nie warty uwagi. Loteria a moze sie uda, a moze wywale 100zl w bloto:)
Da się pisać i dzwonić się ale to kibel.Trzeba było na gg się odezwać że szukasz SGSIII bo trochę mi się ich przewala..
Ostatnio edytowane przez e32maciek ; 03-12-2012 o 22:06
Szukałem pada do ps3 i na ten telefon trafiłem przypadkowo. Żeby nie zakładać nowego tematu to co myślicie w takim razie o padzie (chociaż tutaj napis sony jest no ale cena bardzo niska) http://allegro.pl/sony-ps3-pad-duals...830539275.html
Myślicie że będzie kosił?