Wlasnie siê dowiedzia³em ¿e mozna w e 38 zmieniæ pare rzeczy w komputerze np aktywowac aby swiatla dlugie swiecily caly czas z 20 procent wlasnosci zawsze jak silnik jest wlaczony i moga pracowac jako dzienne. Ktos wie jak to sie robi?
Wlasnie siê dowiedzia³em ¿e mozna w e 38 zmieniæ pare rzeczy w komputerze np aktywowac aby swiatla dlugie swiecily caly czas z 20 procent wlasnosci zawsze jak silnik jest wlaczony i moga pracowac jako dzienne. Ktos wie jak to sie robi?
Witam,
temat byl wiele razy poruszany na forum i wystarczy uzyc rozszerzonej funkcji szukania a nie zakladac nowy temat.
Mam prosbe na przyszlosc o uzywanie prefixu tematu przy pisaniu nowego watku i dokladne tytulowanie np.
Zmiany w komputerze dotycz±ce ¶wiate³ dziennych w e38.
Ostatnio edytowane przez Sebek ; 03-12-2012 o 16:09
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odno¶nie funkcjonowania forum, wspó³pracy ...
Proszê o kontakt ze mn± .!
Przepraszam, jestem nowy i nie umialem sie posluzyc. Pozdrawiam
Generalnie jak masz odpowiedni program do diagnostyki samochodu, kabel ³±cz±cy komputer z samochodem i troszkê wiedzy na ten temat, to jeste¶ to w stanie zrobiæ sam. Jako, ¿e ja nigdy tego nie robi³em, postanowi³em zleciæ to znajomemu, czas aktywacji 5 minut.
Witam. Ja moze z innej strony ale moj magik powiedzial ze musze wymienic modol swiatel jak dobrze pamietam. Mowil ze najlepiej na najnowszy bo w moim e38 nie moge wlasnie sciemnic.. Moze ktos dac jaki to ten najnowszy?
Modu³ ¶wiate³ LCM III
Zobacz, komentuj moje GreenGermanStyle7er:
http://7er.pl/showthread.php/4519-e38-Moje-kolejne-7er-w-Stajni-!-)/page5?highlight=Grabol
Dzieki kolego:)
Celem wykszta³cenia nie jest nape³nienie umys³u cz³owieka faktami; zadaniem jest nauczyæ go, jak ma u¿ywaæ umys³u do.. my¶lenia. A czêsto zdarza siê, ¿e cz³owiek lepiej umie my¶leæ, nie bêd±c krêpowany wiedz± przesz³o¶ci.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz co¶, jest pw, mail, gg, w ostateczno¶ci sms
A czy jak mam zykle lusterko to daloby rade zmienic na te z czujnikiem zmierzchu i fotochrom? W MB wystarczylo tylko wymienic i podpiac wtyczke a jak jest tutaj?
Wewnêtrzne to nie problem.
Do zewnêtrznych nale¿y doprowadziæ wi±zkê i wewnêtrzne wtedy jest konieczne(to one steruje zewnêtrznymi)
Celem wykszta³cenia nie jest nape³nienie umys³u cz³owieka faktami; zadaniem jest nauczyæ go, jak ma u¿ywaæ umys³u do.. my¶lenia. A czêsto zdarza siê, ¿e cz³owiek lepiej umie my¶leæ, nie bêd±c krêpowany wiedz± przesz³o¶ci.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz co¶, jest pw, mail, gg, w ostateczno¶ci sms