Wlasnie się dowiedziałem że mozna w e 38 zmienić pare rzeczy w komputerze np aktywowac aby swiatla dlugie swiecily caly czas z 20 procent wlasnosci zawsze jak silnik jest wlaczony i moga pracowac jako dzienne. Ktos wie jak to sie robi?
Wlasnie się dowiedziałem że mozna w e 38 zmienić pare rzeczy w komputerze np aktywowac aby swiatla dlugie swiecily caly czas z 20 procent wlasnosci zawsze jak silnik jest wlaczony i moga pracowac jako dzienne. Ktos wie jak to sie robi?
Witam,
temat byl wiele razy poruszany na forum i wystarczy uzyc rozszerzonej funkcji szukania a nie zakladac nowy temat.
Mam prosbe na przyszlosc o uzywanie prefixu tematu przy pisaniu nowego watku i dokladne tytulowanie np.
Zmiany w komputerze dotyczące świateł dziennych w e38.
Ostatnio edytowane przez Sebek ; 03-12-2012 o 16:09
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Przepraszam, jestem nowy i nie umialem sie posluzyc. Pozdrawiam
Generalnie jak masz odpowiedni program do diagnostyki samochodu, kabel łączący komputer z samochodem i troszkę wiedzy na ten temat, to jesteś to w stanie zrobić sam. Jako, że ja nigdy tego nie robiłem, postanowiłem zlecić to znajomemu, czas aktywacji 5 minut.
Witam. Ja moze z innej strony ale moj magik powiedzial ze musze wymienic modol swiatel jak dobrze pamietam. Mowil ze najlepiej na najnowszy bo w moim e38 nie moge wlasnie sciemnic.. Moze ktos dac jaki to ten najnowszy?
Moduł świateł LCM III
Zobacz, komentuj moje GreenGermanStyle7er:
http://7er.pl/showthread.php/4519-e38-Moje-kolejne-7er-w-Stajni-!-)/page5?highlight=Grabol
Dzieki kolego:)
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
A czy jak mam zykle lusterko to daloby rade zmienic na te z czujnikiem zmierzchu i fotochrom? W MB wystarczylo tylko wymienic i podpiac wtyczke a jak jest tutaj?
Wewnętrzne to nie problem.
Do zewnętrznych należy doprowadzić wiązkę i wewnętrzne wtedy jest konieczne(to one steruje zewnętrznymi)
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms