Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Poka¿ wyniki od 21 do 22 z 22

W±tek: [ elektronika] gdzie siê wpi±æ, aby za³o¿yæ odciêcie/hebel

Moderator Mod Awatar BOSS
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    740i
    Sk±d
    Dolny Slask
    Cytat Zamieszczone przez 100¿u
    Fakt faktem jak ja maja zabrac to przyjedzie laweta poleja oleju pod ko³a i jej nie ma ale to dopiero za 2 razem tak zrobi± dlatego lepiej miec odciecie zeby sobie na pocz±tek nie dali rady. Ja montuje takie sprytne urzadzenie które sie nazywa multiblok mozna je uruchomic np przed dotkniecie palcem jakiegos metalowego elementu w aucie juz jak zastosujesz selenoid mozesz np uruchomic przejezdzajac magnesem obok miejsca w ktorym sie znajduje. Jak odetniesz rozrusznik to zapala auto spod niego glupim srubokretem pompe paliwa mozna odpalic pod tylna kanapa. Mo¿esz np odciac wtryski poniewaz zasilane sa jednym kablem i wtedy ciezej jest to ominac jak nie wiadomo gdzie szukac. Jak chcesz sie tym zajac moge przes³ac schematy do e38.
    Ooo wkoncu ktos konkretnie pisze ;) 100¿u masz 110% racji!!
    Odcinki rozrusznika gdzie kleme + masz extra pod maska wyprowadzona mozna sobie wsadzic w ... gitare ;D

Ka¿dy cz³owiek jest jak ksi±¿ka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkowaæ te z³e !!!

Vip Vip
    Do³±czy³
    Apr 2008
    BMW
    brak
    Sk±d
    Kwiatkowice
    Witam.
    Jako ¿e wcze¶niej nie mia³em czasu i warunków na zabawê z zabezpieczeniem, dopiero dzisiaj siê za to zabra³em. Kupi³em multiblok, zapezbieczenie za³o¿ê zgodnie ze wskazówkami AdamaBMW, jednak mam jeszcze jedno pytanie. Sk±d najpro¶ciej wzi±æ plusa (remote), który pojawia siê po przekrêceniu kluczyka w stacyjce? Najlepiej, gdyby by³ w komorze na bezpieczniki i komputery silnika oraz skrzyni (pod mask± po stronie pasa¿era). Czekam na cenne wskazówki.
    Pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •