Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 22 z 22

Wątek: [ elektronika] gdzie się wpiąć, aby założyć odcięcie/hebel

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Cytat Zamieszczone przez 100żu
    Fakt faktem jak ja maja zabrac to przyjedzie laweta poleja oleju pod koła i jej nie ma ale to dopiero za 2 razem tak zrobią dlatego lepiej miec odciecie zeby sobie na początek nie dali rady. Ja montuje takie sprytne urzadzenie które sie nazywa multiblok mozna je uruchomic np przed dotkniecie palcem jakiegos metalowego elementu w aucie juz jak zastosujesz selenoid mozesz np uruchomic przejezdzajac magnesem obok miejsca w ktorym sie znajduje. Jak odetniesz rozrusznik to zapala auto spod niego glupim srubokretem pompe paliwa mozna odpalic pod tylna kanapa. Możesz np odciac wtryski poniewaz zasilane sa jednym kablem i wtedy ciezej jest to ominac jak nie wiadomo gdzie szukac. Jak chcesz sie tym zajac moge przesłac schematy do e38.
    Ooo wkoncu ktos konkretnie pisze ;) 100żu masz 110% racji!!
    Odcinki rozrusznika gdzie kleme + masz extra pod maska wyprowadzona mozna sobie wsadzic w ... gitare ;D

Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Vip Vip
    BMW
    brak
    Witam.
    Jako że wcześniej nie miałem czasu i warunków na zabawę z zabezpieczeniem, dopiero dzisiaj się za to zabrałem. Kupiłem multiblok, zapezbieczenie założę zgodnie ze wskazówkami AdamaBMW, jednak mam jeszcze jedno pytanie. Skąd najprościej wziąć plusa (remote), który pojawia się po przekręceniu kluczyka w stacyjce? Najlepiej, gdyby był w komorze na bezpieczniki i komputery silnika oraz skrzyni (pod maską po stronie pasażera). Czekam na cenne wskazówki.
    Pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów