Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 64

Wątek: Kraków raz jeszcze?

Vip Vip
    BMW
    było e32 m60, teraz pożyczam matiza od żony
    Cytat Zamieszczone przez marek-ogi
    Jeżeli nie możemy się zdecydować ,to może ostatnia podana lokalizacja jutro do godziny powiedzmy 12-tej będzie ostateczna /jak na licytacji :) / ,odległość jak napisał na-piechote jest faktycznie mało istotna .
    Nie róbmy zabawy Panowie, ja jutro -jak i kilka innych osób- będę miał ograniczenia w dostępie do internetu.
    Kilka osób chcących przybyć nie jest zarejestrowanych tu, a luźno obserwują posta, więc skoro ida tego jest powiększanie naszego grona, to proszę o konkrety już dzisiaj 8/

Cytat Zamieszczone przez ADASIO
    panowie ja lubie konkrety wiec tak :
    ile bedzie autek o ktorej i gdzie??? ostateczna decyzja poprosze :)
    Ustaliliśmy sztywno godzinę 17:00 - postanowione
    Ja proponuję jednak odejść od patriotyzmów lokalnych i wybrać miejsce co by było luźno i wygodnie.
    Ja ze wzgl. na wygodne miejsce proponuję nadal parking przy MAKRO - dużo miejsca przy Makro i Ikea, a Makro ma parking zadaszony jakby miał być deszcz, ponadto w niedzielę są tam na prawdę duże luzy (pustki na parkingu).
    A i większość z zaangażowanych woli to miejsce, a Ci co siedzą cicho przyjmują opcję bez reklamacji. A i kolega xsilver będzie miał troche żwirków - pewnie do zabawy :hah:
    Godzina jest taka, że będziemy po niedzielnym obiadku, a jak ktoś ma dużą przemianę materii, to zawsze coś się znajdzie :) (np. domowe kanapki lub chociaż sąsiadujący McDonalds)

Więc proszę o konfrontację mojej wypociny - będę ponownie ok. 22:00, więc liczę na ostateczne decyzję, a jak co to też można na gg pogadać.
    Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...

Doświadczony Użytkownik Awatar xsilver
    BMW
    m60
    17.00 - IKEA ( parking zwirkowy )

liczba aut- tak duza ze braknie miejsca do parkowania :] :] :]

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW 735i
    To w koncu gdzie bo ja chyba tez wpadne :)
    Only 7er
    Tylny Napęd Jest Jak Seks - Po Co Jezdzic Na Recznym Jak Mozna Dac W Piz..e :D

Vip Vip Awatar Wiktor
    BMW
    EVO VIII
    Ok niech będzie 17 parking żwirkowy pod ikea :)

Ja będę
    Pozdrawiam
    Wiktor
    Używajcie polskich znaków - jest różnica czy robisz komuś łaskę czy laske.

Doświadczony Użytkownik Awatar sz4l0ny
    BMW
    e32
    ma padac jutro - niech szanowne grono wezmie to pod uwage.

Godzina 17.00 parking - czy pod Ikea czy pod Makro skoro jest zadaszony - zdecydujcie sami!

potwierdzam obecnosc tak czy inaczej

Decyzja zapadła. Ja też się zjawiam. Wprawdzie nie 7er tylko nieco innym autem, ale mam nadzieję że mnie nie przegonicie miotłami :) Jeśli mogę się wypowiedzieć, to moim zdaniem parking pod Makro powinien być w niedzielę raczej pusty i będzie tam bardziej komfortowo zaparkować się ładnie w rzędzie. Ikea w niedzielę jest oblegana i parking może być zatłoczony. Ale tak czy siak, obydwa są obok siebie, więc chyba obojętne gdzie sie spotkamy. Tyle że pod makro powinien być wiekszy luz.
    Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW 735i
    W którym to jest miejscu w Krakowie ?? Przy jakiej ulicy? pojadę od Zakopanego.
    Only 7er

Doświadczony Użytkownik Awatar xsilver
    BMW
    m60
    mam już dość tego pitolenia - rozmowa jak z babami na targu...

ja sobie pojade na zakupy do reala a nie na spot :x :razz: :razz: :razz:

To jest rondo na którym łącza sie ulice Armi Krajowej i Josepha Conrada. Jak wlecisz zakopianka do krakowa jedziesz prosto aż do ronda matecznego, skręcasz w lewo, jedziesz kilka km prosto przez Aleje, potem bedziesz miał po lewej budynek Akademii rolniczej to zaraz za nią na rozwidleniu drogi lecisz w lewo i potem cały czas prosto aż zobaczysz makro i ikeę
    Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW 735i
    Dzieki wielkie to juz mniej wiecej wiem:)
    Only 7er

Uprawnienia umieszczania postów