Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Sobota& Weekend połączenie ?

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e65 730d :)
    A ja nie slucham i tez jestem z tego dumny a co :D

Zaawansowany Użytkownik Awatar Guner
    BMW
    Audi A8 d3, 2003; BMW X5 3,0D 13'
    Taka muzyka była i będzie. Tak jak muzyka do kotleta , do samochodu, w windzie czy jako podkład w dobrym japońskim bidecie. Disco-polo żyje , bo jest klient disco-polak. Niemcy maja swoją kicz muzykę , amerykanie czy pakistańczycy. Taki folklor. Natomiast obecność disco-polo na masowych imprezach studenckich była sygnałem , ze zaczęła studiowac 'inna' młodzież i że studiować może każdy. Dla mnie to była swego rodzaju śmierć tych imprez i tzw. 'kultury studenckiej'.

Początkujący Użytkownik Awatar bruner75
    BMW
    E38 1996r. 730iA LPG Prins VSI
    Cytat Zamieszczone przez Matis192 Zobacz posta
    Taka prawda tak samo jak nikt nie słucha disco polo :) a na weselach to każdy wymiata ;D
    To, że ktoś przy tym tańczy, to nie znaczy że słucha, po drugie to nie ma wyboru. Wesele to nie koncert życzeń, tylko zabawa i do tego jeszcze ta muzyka się jako tako nadaje (ale do niczego więcej). To tak jakby porównać silnik np. w Matizie do V12 BMW i podniecać się tym pierwszym. A jakby zapytać kogokolwiek jakiej słucha muzyki to odpowie, że dobrej...

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 740IA M60, E39 525d
    nie cierpię disco polo bo mam podejście do życia, że wszystko co poznaje opieram na wartościach jakości i ogólnego zaangażowania twórcy do stworzenia tego czegoś, a disco-polo nie oszukujmy się jest muzyką "tanią" i ma zarabiać jak najtańszym kosztem na nowe porsche jego twórcy który to myśli że jest biznesmenem, nie przywiązując uwagi do jakości ani charakteru produktu w tym przypadku muzyki. Nie mam natomiast żalu do ludzi, którzy tego słuchają , wolny kraj, każdy nich robi co mu się podoba. Dokładnie tak samo mam samochodami przywiązuje wagę do w/w wartości i dlatego wybrałem serie 7 zamiast kupić w tych samych pieniądzach 10 lat młodsze mondeo itp. Nie macie wrażenia że taka muzyka jakoś nienaturalnie brzmi słuchana w serii 7?

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e65 730d :)
    Bez urazy ale chyba bym sie zaczal troche smiac jakbym uslyszal jadace 7er i glosne disco polo (odrazu przypomina mi sie jakis jadacy maluch z basem,ktory slychac na drugim koncu miasta i jadacym ze spuszczonymi szybami+techno) :P Sa rozne gusta i szanuje ludzi ktorzy sluchaja disco, jednak ja do nich nie naleze :)

Matis192
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez 525d Zobacz posta
    nie cierpię disco polo bo mam podejście do życia, że wszystko co poznaje opieram na wartościach jakości i ogólnego zaangażowania twórcy do stworzenia tego czegoś, a disco-polo nie oszukujmy się jest muzyką "tanią" i ma zarabiać jak najtańszym kosztem na nowe porsche jego twórcy który to myśli że jest biznesmenem, nie przywiązując uwagi do jakości ani charakteru produktu w tym przypadku muzyki. Nie mam natomiast żalu do ludzi, którzy tego słuchają , wolny kraj, każdy nich robi co mu się podoba. Dokładnie tak samo mam samochodami przywiązuje wagę do w/w wartości i dlatego wybrałem serie 7 zamiast kupić w tych samych pieniądzach 10 lat młodsze mondeo itp. Nie macie wrażenia że taka muzyka jakoś nienaturalnie brzmi słuchana w serii 7?
    No tak ale wiesz każdy a inny gust prawda ? inni słuchają dance rap itp a to może do seri 7 mam słuchać Betovena ?

Początkujący Użytkownik Awatar bruner75
    BMW
    E38 1996r. 730iA LPG Prins VSI

Smile

No tak ale wiesz każdy a inny gust prawda ? inni słuchają dance rap itp a to może do seri 7 mam słuchać Betovena ?
    Beethovena.

Zaawansowany Użytkownik Awatar giezet
    BMW
    e38 740i
    http://www.youtube.com/watch?v=aKrMk...eature=mh_lolz Już nie wiem co mam o tym myśleć to niby było za ich zgodą i obaj chcą podjąć współprace
    To nie jest za ich zgodą, to po prostu jakiś koleś o ksywie 2sty blend przerabia bardzo dużo polskich numerów, różnych wykonawców pod różne bity, i wstawia że to niby oni nagrywali razem, na youtube jest dużo przeróbek autorstwa 2sty blend

Zaawansowany Użytkownik Awatar martinez538
    BMW
    330xd e91/ ex740iA e38 2000r/525i e34 1990r
    Mi tam z każdego gatunku muzyki się coś podoba, i nie ważne czy to dance, disco polo czy metal, a nawet muzyka klasyczna, jeśli mi się podoba to słucham tego i mnie to wali czy się to komuś podoba czy nie, to moje życie, to tak jakby nagle ktoś stwierdził że jedzenie np. kaszanki jest wieśniactwem tylko dlatego że jest tania, a ja ją lubie i miałbym z niej zrezygnować bo komuś tam ona nie leży?
    Ps. ten kawałek z linku nawet fajny

Vip Vip Awatar szczurek
    BMW
    e38 740d e39 525d e65 745i pędzlem malowana m5 sznicer gangsta stajl
    uwagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! ogladając po raz 100 sobote i weekend w końcu wiem co jest tam nietak:)))))) ta lafirynda jedzie niby esąąąą???? robaczcie na uchwyty rączek i na wukończenie słupków tylnych :) toz to e38 :)))))))))))
    ori teledysk soboty http://www.youtube.com/watch?v=gJe6uAoQVxs 1:44 minuta i 30 sekunda
    Ostatnio edytowane przez szczurek ; 12-12-2012 o 20:56
    codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P