Czekam na efekty ;)
Mnie aż skręca, bo moja niedługo wyjeżdża po dłuuugim okresie nieużywania, głównie z powodu braku czasu na usunięcie drobnej awarii. I też się zabieram za blachę, póki rdza ma charakter kosmetyczny.
Powodzenia! ;)
Czekam na efekty ;)
Mnie aż skręca, bo moja niedługo wyjeżdża po dłuuugim okresie nieużywania, głównie z powodu braku czasu na usunięcie drobnej awarii. I też się zabieram za blachę, póki rdza ma charakter kosmetyczny.
Powodzenia! ;)
Nikt nie będzie mi mówił, jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze.
3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podziałami jeśli chodzi o marki.
E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic
Parę aktualnych fotek, kurcze już mnie nosi... nie mogę doczekać się efektu końcowego.
Wszystkie dupy na wsi będą moje... :D
Ostatnio edytowane przez nino ; 09-01-2017 o 08:47
Tam oryginalnie jest taki baran?Na pasie tylnym?
Nie wiem czy jest oryginalnie, natomiast teraz jest.
Jakieś wstawki tam miałeś i chciałeś zabezpieczyć czy po prostu tak aby była mocna warstwa?
Wydaje mi się,ze to oryginalnie jest w kolorze całej budy.
Nie, wstawek nie było w tamtym miejscu. Z tego co wiem - specjalista na nowo zakonserwował wg niego newralgiczne punkty i nie tylko, jego decyzja, ale ma to wg mnie sens. Ja tylko płacę i nie wtrącam się. Widziałem jakie sztrupy robił, robi i co potem wyjeżdża, to po co mam się odzywać :)
Już wszystko rozumiem.
Tylko podoczyszczaj sobie te wszystkie elementy,które zasmarkał na czarno żeby to miało ręce i nogi:)
Dajmy szansę, zobaczymy jak będzie finalnie to wyglądać, ale dziękuję za sugestie ;)
Jest, udało się, w końcu! :D
Od teraz mogę tankować elpidżi na kozaka.. haha nie trzeba będzie latać z wężem po podłodze ;) :D
Ostatnio edytowane przez nino ; 09-01-2017 o 08:47
Powoli widać koniec, nowy kolor bardzo przypadł mi do gustu. Roboty w ciul. PS. Tylne lampy poglądowe, docelowo oryginał bez spraya z reala.
Ostatnio edytowane przez nino ; 09-01-2017 o 08:48