Zdrowy wydech końcowy z używki potrzebujesz i tyle.
Zdrowy wydech końcowy z używki potrzebujesz i tyle.
Czarne e32 w benzynie!
To są przelotowe puszki ale nie z allegro tylko produkt gościa u którego robię wydech od 10 lat tak więc ciężko mi porównać do tego z allegro. Miałem wycięte katy i wstawione puste rury na sztukę, mocno skorodowane i ogólnie ktoś to zrobił na odwal, przez to końcowy tłumik zbierał cały "ciężar" układu i było głośno i mało przyjemnie. Teraz jest znacznie ciszej, jeździ tak jak powinno, jednak końcowy i tak muszę wymienić bo po takim czasie po prostu się wypalił. Nie zakładaj przelotowego na tył bo to nic nie da, wręcz może być głośniej. Kup zamiennik albo dobrą używkę.
Załącznik 5249
Nie wiem jak u Was, ale na Śląsku nie dość, że śnieg, mróz i klekot jajek, to jeszcze Star Wars atakuje! Kiedy to się skończy?![]()
grubo tam śniegu na niej :)
:D
śnieg to tam pikuś, od poniedziałku po opadach deszczu ze śniegiem jest 2 cm lodu na aucie. jak przyjdzie wiosna to odpadnie razem z rdzą :D
teraz widzę podrożały :) ale nie kupuj od tego kolesia z aukcji...daremny jest i nie wie co sprzedaje,nie wie co zrobić z uszkodzonym towarem a na zwrot kasy za uszkodzony pokrowiec ( taki oddychający do garażu ) czekałem 2 miechy prawie.....http://moto.allegro.pl/pokrowiec-na-...952992603.html ale ten rodzaj pokrowca i ten wymiar,jest naprawdę ok
Ok dzięki za info, obadam temat, co i jak, bo faktycznie przydatny patent :)
Z nowości:
zrobiony końcowy wydech i z tym już mam na jakiś czas spokój
Załącznik 5291
dzięki uprzejmości ELVISA w miejscu radia w końcu mam radio :D :D :D
Załącznik 5292
Poza tym to umyłem auto i było czyste przez całą godzinę :D
Załącznik 5293