mozesz ssac tym bardziej ze masz problem ze spuszczaniem :P
mozesz ssac tym bardziej ze masz problem ze spuszczaniem :P
Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Adasio Tobie w glowie tylko jedno... :)
Hahaha no to zassę w takim razie co by się nie spuśc... ;> :)
Ależ mi chodziło tylko i wyłącznie o problemy ze śrubą spustową :)
W związku z piękną aurą postanowiłem dzisiaj wymienić w końcu uszczelkę obudowy filtra oleju. Ta, która była tam do tej pory wyglądała raczej na oryginalną 25 letnią...
Ostatnio edytowane przez nino ; 09-01-2017 o 08:43
Fajnie że ciągle chce Ci się coś robić.
A z innej beczki. Chciałem się pochwalić że miałem przyjemność wczoraj pokierować autem Zavoli'ego i jak to fajnie jeździ. Praca zawieszenia jest wprost wzorowa, nie czuć dziur, kolein i nierówności, no ale tak powinno być w nieobnizanej, seryjnej 7er.
Naprawdę dwa różne e32, te same silniki i skrzynie ale auta zrobione na 2 sposoby. Jak tak się jedzie jedna a potem wsiada wprost do drugiej to czuć różnice. Twoje zawieszenie gdy jadąc czujesz się jak na wygodnej kanapie i masz gdzieś co się dzieje wokół a potem moje które tylko korci żeby kolejny zakręt wziąść jeszcze szybciej ciasniej i ostrzej. To samo z hamulcami wtedy naprawdę czuć różnice w zwyklych zaciskach a czterotloczkowych. Polecam kiedyś wziąść takie dwie i zrobić sobie porównanie.
Jeżdżąc Twoją pewnie bym na każdym kroku "wymuszał" ;)
Masz wariata i ciężko się powstrzymać od szybkiej jazdy w winklach, w ogóle od szybkiej jazdy.
Ja muszę mieć normalny zawias, bo mnie po prostu na naszych drogach wkurw... dziury i na glebie nie pojeździłbym długo.
Poza tym słyszę wszystkie stuki, nawet te, których jeszcze nie słychać ;)