co do trudniejszej jazdy w poślizgu automatem.... zgadzam się w zupełności.... manual odcinasz sprzęgłem i momentalnie nie ma napędu na kołach w automacie zanim zejdzie z obrotów czasami jest już zbyt późno poza tym automat zawsze pcha zad co by się nie działo :)
było chińskie gówno Załącznik 5442 jest niemiecki ori szrotZałącznik 5443
do tego nowy regulator ciśnienia paliwa i wszystkie przewody paliwowe - mróz zrobił swoje
rdza widoczna na filmiku na początku kwietnia jedzie na spotkanie z blacharzem i mam nadzieję, że wygra ten drugi :D co do wydechu to ciągle myślę co z nim zrobić.
Ostatnio edytowane przez nino ; 15-03-2013 o 15:08
''ale piździ ja pierd..le '' ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
prawdę powiedziałem :D
Dźwięk dziwny muszę przyznać ;]
Czemu nie przerejstrowana jeszcze? ;]
Nikt nie będzie mi mówił, jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze.
3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podziałami jeśli chodzi o marki.
E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic
ja wiem czy dziwny, po prostu taki se ;) przerejestruje jak dojdę do wniosku, że zostaje ze mną dłużej. póki co ma okres próbny![]()
Aj zawoli a ja spartoliłem bo nie skojarzyłęm że ty z Katowic jesteś a ja byłem nie dawno w Rudzie śląskiej bo tak to bym odwiedził Ją przecież ale trudno może się spotkamy kiedyś ;)
To się chłopie ogarnij, bo jak oddam do blacharza, to nie wiem czy wróci cała :D