toż to nie mój temat
a golf III jest nadal ...
... do sprzedania
kupiłem e32 M60/2
chociaż chyba go zostawię kobicie do upalania do roboty
toż to nie mój temat
a golf III jest nadal ...
... do sprzedania
kupiłem e32 M60/2
chociaż chyba go zostawię kobicie do upalania do roboty
Ostatnio edytowane przez LoLo ; 08-12-2012 o 07:46
Uff :-) To teraz pochwal się zdjęciami nabytku.
7er
Czyżby życie zweryfikowało samo plany właściciela, czy też może środowisko nie skusiło się na tą okazję?
http://allegro.pl/show_item.php?item=2941245051
7er
Po prostu jestem ciekawy o co tu chodzi? :-)
7er
normalnie jak przekupki na jakimś targu :p
"Środowisko" się jednak skusiło na taką "okazję" :D
To czemu potrzebowało Allegro do tego? Odnoszę wrażenie że nie prześledziłeś całego wątku i bijesz tylko pianę.
7er
Akurat prześledziłem cały wątek i nie bije piany tylko piszę jak się zachowujecie... co mnie akurat troszkę śmieszy![]()
Nie mogliśmy się po prostu spotkać i dopiąć transakcję do końca z powodu braku chociaż by czasu... A trafiła na allegro bo pewnie Kirkowi nie odpowiadała cena którą proponowałem :D Auto traktował hobbistycznie... przez 6lat zrobił troszkę ponad 20tys.km.
Myślisz że w czasach kryzysu auto z paliwożernym silnikiem tak szybko sprzedać i uszczęśliwić kogoś na siłe?
Ps. Jak można nie znać takich ludzi jak chociaż by Kirek :D
Pozdrawiam Cezar :crazy_pilot:
Przemek dodaj jeszcze ,ze gość jest niesłowny, ma problem z przesłaniem głupich fotek, odebraniem telefonu, oddzwonieniem - krótko mówiąc totalna olewka.
Mieszkając powiedzmy na krańcu Polski, wołając za auto nie okazyjną cenę (z tego co pamiętam coś koło 10 za auto do odnowienia) takie podejście lekko dziwi.
Sprawa dotyczy fioletowego longa z Koszalina naturalnie.