,,Auto kosztowało 24tyś miało być w idealnym stanie upewnił mnie pan w serwisie BMW ,a tu taka muka czy nie powinno się takich ludzi wieszać za jaja,, Człowiek odkłada,kombinuje,marzy,szuka tych droższych czytaj,,igieł,,a takie chu..e kupią bmw i wszystko pokleją na silikon,poxilinie,czy jeszcze nie wiadomo co,remont pewnie robił mechanik z kółka rolniczego aż nie chce myśleć co mogli wyczyniać...Szkoda mi ze ta Bomba padła na Ciebie bo nie kupiłeś padlaka za 5 tyś tylko jeszcze tyle kasy.Byłemu właścicielowi raczej już nic nie zrobisz bo się wypże .NIe wiem co Ci poradzić nic za darmo niema ale chyba taniej będzie kupić drugi silnik,dobre podzespoły sobie zostawić choć też niewiadomo co się kupi sądy=czas,kasa,nerwy ale jezeli masz coś na nich jak najbardziej.Z warsztatami Bmw jest ciężko sam się nieraz o tym przekonałem jako ze z wykształcenia jestem mechanikiem,pare podstawowych rzeczy umiem zrobić sam,kiedyś w e39 530d padła mi pompka progowa paliwowa,objaw był taki że auto staneło i zapaliła sie kontrolka od swiec z symbolem dde fachury odrazu przez telefon i po wstepnych ogledzinach naprawa na kilka tysi ze wtryski,ze pompa i chu wie co komp pokazal spadek cisnienia podawanego paliwa wiec przez weżyk przed filtrem było widać że nie podaje paliwa wiec wina nie jest w silniku i pewnie jakbym zostawił auto nakładli by głupot skroili pare klocków a ja bym dalej jezdził na starych wtryskach.Kolego mam nadzieje że uda Ci się zrobić swoje auto i bedziesz sie nim cieszył a tacy mechanicy,sprzedajacy robiacy to swiadomie powini jezdzić komunikacją miejską do konca życia!!Pozdrawiam