Popieram w całej rozciągłości.
Po osobach publicznych fajnie i łatwo się wiesza psy.
Szkoda, że cała opinia o takich ludziach jest budowana poprzez to, co się widzi na pudelkach i tego typu portalach.
Auto miało się wyróżniać z tłumu i być kontrowersyjne. No i takie właśnie jest.
A jeśli komuś się to nie widzi, to co za problem ściągnąć z auta folię i jeździć normalnym, srebrnym e65 ?
To i ja cos powiem od siebie . Auto nawet obleci ... Ale slaby wypas no i dizel a co do osoby Tedego wel "Pedeusz " to napewno bym nie chcial zeby jakies kawalki na zlocie spiewal . A haka to bym z checia wychylil z Peja .
Ja bym poodklejał tylko te drobne nakklejki i znaczki, środek bardzo w moim guście a wypas niestety kiepski, ale to nie e66 :)
A ja jako sąsiad i fan Tedego bardzo złego słowa nie powiem. Kolor pstrokaty, kółka fajne, ale wolałbym lekko inny wzór i może kilka stickerów bym się pozbył. Tak to główną wadą jest... silnik. Jakoś do diesle zamiłowania nie mam, ale "rapsior" dużo jeździł to logiczne, że wybrał diesla. Ma też aktualnie starego range rovera. Na 99% kupi teraz albo e65 po lifcie, albo może szarpnie się na f01.![]()
No to już jest jazda po bandzie, albo nawet za bandą.
Niech w dalszej wymianie poglądów z kolejnych dyskutantów chamstwo nie tryska jak z hydrantu - PROSZĘ !!!
PS
Usunąłem kilka postów, których poziom intelektualny znacznie odbiegał od standardów jakich powinni się trzymać użytkownicy tego Forum.
Ostatnio edytowane przez WojtekD ; 23-11-2012 o 18:07
Gra muzyka
Ciekawe, ilu z Was zastanowiło się co myślą o Was ludzie kiedy wkładacie koła 21" (co za debil, jak tym jeździć po Polsce?) albo tankujecie LPG (j****y szpaner, na 7 ma ale na Pb już nie, pozer), albo podcinacie zderzak żeby końcówki wypuścić (taaa, pewnie 1.6, ale końcówki to se 4 pier*****ł wieśniak z beemwu)... Mam Was dalej dołować? :D
I wątek jest o aucie a nie RychoPe vs. Tede - zapamiętaj jeden z drugim ;)
Taki Tede to osoba publiczna mozna o nim sobie pisac ile sie chce tak samo jak i komentowac jego auto . Oczywiscie wszystko w ramach dobrego gustu .
P.S Na temat tworczosci wlasciciela auta z naglowka tematu mam juz dawno wyrobione zle zdanie .
Mnie się nie podoba to auto. Przede wszystkim z tego powodu, ze włożono dużo kasy w kolor, koła itp a auto w środku jest kompletnie gołe. Przód samo podgrzewanie, nawet to nie są siedzenia pełny komfort bo nie ma regulacji ustawienia boczków. Ogólnie jestem na nie.