Pokaż wyniki od 1 do 10 z 39

Wątek: Potrącenie psa

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik Awatar chytrusek
    BMW
    e38 740 M62B44
    Ciekawe, co by powiedzieli miłośnicy psów, gdyby jak ja dwa lata temu usiłując ominąć psa, który wtargnął na jezdnię, wylądowali w rowie i z pełną prędkością uderzyli w ścianę - przepust betonowy.
    Pies przeżył, z czego ucieszą się wymienieni wcześniej miłośnicy, a to, że ja, mój syn, brat i ojciec przeżyliśmy było zasługą przypadku i zadziałania wszystkich 6-ciu poduszek w moim pięknym E39, wartym przed wypadkiem 18 tys.pln, za które po wypadku dostałem 2 tys.!!!
    Ponadto, gdy przybyła policja, chciała mnie ukarać za stworzenie zagrożenia życia pasażerów, ale że mój brat jest policjantem i miał odpowiednią wiedzę, skłamaliśmy, ze jechałem sam, a oni przybyli na miejsce przed glinami.
    W dodatku, mimo że od wielu dni nic nie piłem, bo wracaliśmy z pracy w Słupsku, gdzie otwieraliśmy nowy Decathlon, alkomat wykazał u mnie 0,15 promila (najpewniej efekt wypalonych jeden po drugim kilkunastu papierosów) co zasugerowało glinom, że zasnąłem za kółkiem po wczorajszej popijawie... W psa, nie uwierzyli...
    Od tamtej pory wolę nie ratować psa za wszelką cenę i wymienić co dwa lata zderzak, zamiast samochodu, a życie moich najbliższych cenię bardziej, niż życie jakiegoś
    kundla !!!

http://imageshack.us/photo/my-images/825/023hpn.jpg/
    Ostatnio edytowane przez chytrusek ; 18-01-2013 o 11:02

Uprawnienia umieszczania postów