nappa to skora z bawołów wodnych, rewelacyjna jakość, przy 250 tys km fotel miałem jakby z fabryki wyjechał, polecam, nie szmaci sie tak jak montana.
lampy diodowe z tylu..? bledu nie ma?
nappa to skora z bawołów wodnych, rewelacyjna jakość, przy 250 tys km fotel miałem jakby z fabryki wyjechał, polecam, nie szmaci sie tak jak montana.
lampy diodowe z tylu..? bledu nie ma?
czyli tak skóra jest ok, teraz zostało sprawdzić dobrze tył i jeszcze jedno bo po numerze win nie znalazłem webasta a sam się nie zapytałem.
raczej nie ma ,powinna być naklejka na lewym nadkolu o danych do webasta, a tam jest pusto.
730
nie widzę deski w skórze ,tunel środkowy też zwykły,pułki pod dsp też brak,czujnik zmierzchu brak.
730
ok. amortyzatory są dobre, to sprawdzone, ale jeszcze raz sprawdzę. Jeśli macie jakieś wątpliwości to piszcie bo nie chce wpaść w studnie bez dna, może jest ktoś kto mieszka blisko i jest w stanie podjechać ze mną i zobaczyć co i jak? Ja niestety nie jestem w stanie zauważyć wszystkich niedoskonałości auta, a cena jest wysoka, nie chcę przepłacić.
Ogólnie bardzo pozytywny egzemplarz, do ASO auto jak chcesz kupić tam podliczą skrupulatnie koszt napraw i wyjdzie 5 tyś ;)
Właściciel zmięknie i kupisz za 20 tyś.
Byłem zainteresowany tym autem wcześniej ale poluję na czarną 740.
Jak się podoba to bierz co byś nie kupił i tak trzeba dołożyc po jakimś czasie a ta wygląda sensowanie oprócz tej klapy.
Próg od strony kierowcy na zdjęciu dziwnie wygląda?
Dsp wpisał jak ani półki ani w vinie nie słychać o takowym...
Z tą szparą przy tylnej lewej lampie dziwna sprawa. Albo lekko wgniecione, albo po prostu klapa krzywa w dolnej części.
moim zdaniem wystarczy poprawnie zamontować ta plastikową blęde bo na pierwszy rzut oka to ona odstaje bo żadnego wgięcia tam nie widzę a nie sądzę żeby klapa była aż tak dziwnie zwichrowana.