City of London miałem na myśli - jest to Finansowa dzielnica Londynu gdzie ma siedzibe Bank Anglii oraz Giełda FTSE.
3000 kilometrow to jest górna granica która zdarza sie wtedy gdy jest bardzo Bizi.
Srednio z Volvo wychodzi mi 2.5 zbiornika na tydzien, na jednym robie 800 kilometrów w jeździe mieszanej.
Pracuje 5 nocy od 6 wieczorem do 6 rano. Sobota Niedziela jestem w domu.
Czasem wyjade w niedziele zrobic dwa lotniska bo mieszkam 7 minut od Heathrow.
Toyota Prius 2014 1.8 CVT Hybrid.
E38 740i V8 ma nowego Pana.
O masakra ile kilometrow krecisz. Padl bym na cycki tyle jezdzac . A z mojej strony to tylko tyle- nie mysl nawet o benzynie ( no chyba ze koszty pokrywa pracodawca)
No niestety paliwko sam musze lać. Ale po dzisiejszej wypłacie chyba oddam Volvo i pójde do innej firmy bo tu sie zaczeło robic cienko coś. Nowa firma o ktorej mysle ma tylko BMW nowe 5er ktore czasem w nocy ciężko mi jest odróżnić od F02, no i oczywiście też flota F02 jest więc chyba pójdę, ale to dopiero w Styczniu zobacze jak tu sie sytuacja rozwinie.
Toyota Prius 2014 1.8 CVT Hybrid.
E38 740i V8 ma nowego Pana.
elo! moze jakis maly spot, sąsiad? mieszkam na west drayton, mam e65-730d-lift, mam taka fure jaką szukasz, jak masz cos na oku, to moze jakos pomoge-porownamy co dwie glowy to nie jedna , pozdrawiam![]()
Mam e65 3.0d i naprawde polecam na takie trasy. Moze to i nie demon szybkosci, ale wystarcza a przy tym jest bardzo oszczedny.. Ciekawe, ktora benzyna jadac 200km/h pali 10l :P
...i ciekawe ktora benzyna spali 6,5l przy 100-120km/h? :D
a ciekawe ktora benzyna tak śmierdząco kopci jak ropniak?
No tak, ale to już chyba nie Twój problem, tylko tych jadących za Tobą :-)
Ja, choć jeżdżę dieslem i jestem bardzo zadowolony, jeśli chodzi o spalanie, to jednak moje serce bije w kierunku V8 w benzynie...