Poka¿ wyniki od 1 do 6 z 6

W±tek: [KUPIÊ] E36 automat w wersji coupe

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar brunoz
    Do³±czy³
    Mar 2011
    BMW
    E38 740iA
    Sk±d
    Katowice
    Blog
    11

Post [KUPIÊ] E36 automat w wersji coupe

Witajcie,

poniewa¿ nadal nie mam dostêpu do odpowiedniego dzia³u kupiê/sprzedam, zamieszczam og³oszenie tutaj.
    Wiem, ¿e E36 to nie E38 (choæ dla niektórych ponoæ nieco podobne jest) - ale byæ mo¿e kto¶ z Was bêdzie co¶ wiedzia³ na temat.

Interesuje mnie nastêpuj±cy egzemplarz:

Cechy konieczne:
    1. E36, na chodzie, aktualnie nie pogiêty, powa¿nie pot³uczony czy owiniêty wokó³ drzewa w stanie dobrym, zadowalaj±cym, ew. dostatecznym do poprawek (drobne parchy, przytarcia, ma³a wgniotka na b³otniku, rysy, dziura w t³umiku, faluj±ce obroty silnika, luzy w zawieszeniu, itp.), który da radê przynajmniej jeszcze 1-2 lata je¼dziæ i nie zatruwaæ ¶rodowiska chmurami przepalonego oleju, nie drenowaæ portfela mandatami za ostentacyjnie niesprawne elementy i inne artefakty, zarejestrowany, z przegl±dem - taki zwyk³y do je¿d¿enia po mie¶cie,
    2. skrzynia automat - inna nie wchodzi w grê - to dla osoby, która mo¿e prowadziæ tylko automat,
    3. B+G, najlepiej sekwencyjny (choæ przy nieprzyzwoicie dobrej cenie auta ten punkt mo¿e byæ pominiêty),
    4. aktualnie teraz opony zimowe w sensownym stanie (oba komplety kó³ mile widziane), nawet na stalówkach
    5. klimatyzacja, kompletna, nawet do serwisu,
    6. wnêtrze kompletne i nie zjedzone przez z±b czasu czy inne zwierze,
    7. wersja coupe, ew. sedan ale nie 4x korbotronic; broñ B. compact!

Cechy opcjonalne:
    1. preferowany silnik M50, M52 itp,; mi³o¶nicy marki twierdz±, ¿e R4 nie daje rado¶ci z jazdy,
    2. drugi komplet kó³,
    3. kolor najlepiej czarny, szampañski, srebrny, butelkowy lub inny zwyk³y (np. nie zblak³y czerwony, sraczkowaty czy ró¿owy), taki, ¿eby nie by³o wstyd zeñ publicznie wysiadaæ,
    4. skóra taka nawet do remontu, szyberdach, webasto, czujnik parkowania, grzane dupy, rtv, czy inne gad¿ety mile widziane (nawet takie do naprawienia).

Najistotniejszym czynnikiem jest CENA. Ma to byæ z za³o¿enia auto tymczasowe wiêc nie powinno kosztowaæ kroci. Liczê, ¿e znajdzie siê co¶ posiadaj±cego przynajmniej pierwsze osiem punktów z listy w zak³adanych przeze mnie kilku ty¶. z³ bud¿etu.
    Kiedy¶ kto¶ wspomina³ o egzemplarzu w automacie do drobnych poprawek za bodaj 2000 z³... Kupiê taki za tydzieñ, za miesi±c..

Propozycje proszê na PW, zdjêcia pewnie na maila, którego podam zainteresowanym.
    Nie mam pewno¶ci czy Moderator (pozdrawiam) nie przeniesie wiadomo¶ci do wspomnianego na pocz±tku dzia³u, do którego nie mam dostêpu, st±d pro¶ba o PW.
    Nein! Mein Schnitzel!

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Aug 2010
    BMW
    brak
    Sk±d
    podkarpacie
    ... i jeszcze wczasy gratis.

Niech ktos to przeniesie, ale do dzia³u humor :D

Do³±czy³
    Mar 2011
    BMW
    E38 740iA
    Sk±d
    Katowice
    Blog
    11
    Normalnie pêkam ze ¶miechu...

....Oooowooow, masz 760i, szacun, szacun, nie jestem Ciebie godzien.
    Tak ciê¿ko zrozumieæ, ¿e kto¶ potrzebuje auto na jaki¶ czas i nie chce od razu kupowaæ V12 do je¿d¿enia do spo¿ywczaka?
    Nein! Mein Schnitzel!

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Aug 2010
    BMW
    brak
    Sk±d
    podkarpacie
    Spokojnie... Przeczytalem to wszystko i chodzi o to ze zyczenia masz z kosmosu liste jak do mikolaja, tylko placic nie ma kto za prezenty.

wstrz±¶niêty nie zmieszany Awatar WojtekD
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    e38 728 iA
    Sk±d
    Warszawa
    Blog
    11
    Cytat Zamieszczone przez brunoz Zobacz posta
    poniewa¿ nadal nie mam dostêpu do odpowiedniego dzia³u kupiê/sprzedam
    i pewnie mieæ szybko nie bêdziesz ;D
    Gra muzyka

Do³±czy³
    Mar 2011
    BMW
    E38 740iA
    Sk±d
    Katowice
    Blog
    11
    Ja siê nie denerwujê - chwilowo siê tylko unios³em, za co przepraszam.

¯yczenia s±, a raczej specyfikacja, jakiego produktu poszukujê. Bo gdybym napisa³ "kupiê auto za 2000 z³" to mog³oby to byæ wszystko, ³±cznie z trabantem w kolorze myd³a.
    A tak, jest: BMW, E36, automat, coupe (bo ³adniejszy od sedana). Opisa³em dok³adniej jaki stan techniczny mnie zadowala, ¿eby nie by³o potem, ¿e dostajê oferty sprasowanych w kostkê strucli.
    OK?

:-)

WojtekD: prywatnie nie raczysz mi odpowiedzieæ w ¿aden sposób na temat zaistnia³ej sytuacji, a publicznie wyrokujesz. To nieprofesjonalne.
    Móg³bym za³o¿yæ sobie nowe konto, nowy nick i wtedy mieæ dostêp do ca³ego forum. Postêpujê jednak uczciwie. Kiedy¶ pope³ni³em b³±d, naprawi³em go, przyzna³em siê publicznie do tego b³êdu i co? I nadal jestem piêtnowany. Czy przyk³adowo, cz³owiek wychodz±cy na wolno¶æ z wiêzienia bêdzie przez resztê ¿ycia mia³ stempel w kartotece, ¿e by³ karany?
    Nie chcia³em publicznie takiej dyskusji - grzecznie przynajmniej dwa razy pisa³em do Administracji forum o przyczynê blokady i odblokowanie dzia³u K/S. W tym temacie chcia³em najzwyklej na ¶wiecie zapytaæ siê, czy kto¶ zna kogo¶ kto posiada auto o wspomnianych parametrach (mo¿e znajomy, s±siad czy dziadek ma?). Opisa³em to w sposób pozytywny i optymistyczny a tu okazuje siê, ¿e to ja jestem ten z³y.

Poniewa¿ nadal czujê siê czê¶ci± spo³eczno¶ci 7er.pl i od czasu do czasu aktywnie siê udzielam, staram siê pisaæ poprawn± Polszczyzn±, nie zachowujê siê arogancko do innych Klubowiczów, je¶li jestem na spotkaniu grupy 7er w okolicy to jestem kulturalny, oczekujê w zamian równego traktowania i szacunek wobec siebie. Za tymi literkami, za tym nickiem kryje siê prawdziwy cz³owiek, który równie¿ ma swoje uczucia i odczucia, który podobnie jak wiêkszo¶æ Was lubi swoje auto, który ceni sobie w³a¶nie t± markê (nie tylko seriê 7). Bardzo proszê o uszanowanie mnie.

Pozdrawiam

brunoz
    Ostatnio edytowane przez brunoz ; 19-11-2012 o 13:17 Powód: dodano tre¶æ dla Administratora
    Nein! Mein Schnitzel!

Podobne w±tki

1. [elektronika] zegary z wersji z automatem do wersji z manualem
    Przez rodzinabmw w dziale Seria e32
    Odpowiedzi: 18
    Ostatni post / autor: 04-05-2012, 20:09
  2. [inny] Witam Moja E36 coupe M50b20
    Przez cartonik w dziale Witam, jestem nowy ...
    Odpowiedzi: 27
    Ostatni post / autor: 23-11-2008, 21:36

Tagi dla tego w±tku

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •