Witajcie,
poniewa¿ nadal nie mam dostêpu do odpowiedniego dzia³u kupiê/sprzedam, zamieszczam og³oszenie tutaj.
Wiem, ¿e E36 to nie E38 (choæ dla niektórych ponoæ nieco podobne jest) - ale byæ mo¿e kto¶ z Was bêdzie co¶ wiedzia³ na temat.
Interesuje mnie nastêpuj±cy egzemplarz:
Cechy konieczne:
1. E36, na chodzie, aktualnie nie pogiêty, powa¿nie pot³uczony czy owiniêty wokó³ drzewa w stanie dobrym, zadowalaj±cym, ew. dostatecznym do poprawek (drobne parchy, przytarcia, ma³a wgniotka na b³otniku, rysy, dziura w t³umiku, faluj±ce obroty silnika, luzy w zawieszeniu, itp.), który da radê przynajmniej jeszcze 1-2 lata je¼dziæ i nie zatruwaæ ¶rodowiska chmurami przepalonego oleju, nie drenowaæ portfela mandatami za ostentacyjnie niesprawne elementy i inne artefakty, zarejestrowany, z przegl±dem - taki zwyk³y do je¿d¿enia po mie¶cie,
2. skrzynia automat - inna nie wchodzi w grê - to dla osoby, która mo¿e prowadziæ tylko automat,
3. B+G, najlepiej sekwencyjny (choæ przy nieprzyzwoicie dobrej cenie auta ten punkt mo¿e byæ pominiêty),
4. aktualnie teraz opony zimowe w sensownym stanie (oba komplety kó³ mile widziane), nawet na stalówkach
5. klimatyzacja, kompletna, nawet do serwisu,
6. wnêtrze kompletne i nie zjedzone przez z±b czasu czy inne zwierze,
7. wersja coupe, ew. sedan ale nie 4x korbotronic; broñ B. compact!
Cechy opcjonalne:
1. preferowany silnik M50, M52 itp,; mi³o¶nicy marki twierdz±, ¿e R4 nie daje rado¶ci z jazdy,
2. drugi komplet kó³,
3. kolor najlepiej czarny, szampañski, srebrny, butelkowy lub inny zwyk³y (np. nie zblak³y czerwony, sraczkowaty czy ró¿owy), taki, ¿eby nie by³o wstyd zeñ publicznie wysiadaæ,
4. skóra taka nawet do remontu, szyberdach, webasto, czujnik parkowania, grzane dupy, rtv, czy inne gad¿ety mile widziane (nawet takie do naprawienia).
Najistotniejszym czynnikiem jest CENA. Ma to byæ z za³o¿enia auto tymczasowe wiêc nie powinno kosztowaæ kroci. Liczê, ¿e znajdzie siê co¶ posiadaj±cego przynajmniej pierwsze osiem punktów z listy w zak³adanych przeze mnie kilku ty¶. z³ bud¿etu.
Kiedy¶ kto¶ wspomina³ o egzemplarzu w automacie do drobnych poprawek za bodaj 2000 z³... Kupiê taki za tydzieñ, za miesi±c..
Propozycje proszê na PW, zdjêcia pewnie na maila, którego podam zainteresowanym.
Nie mam pewno¶ci czy Moderator (pozdrawiam) nie przeniesie wiadomo¶ci do wspomnianego na pocz±tku dzia³u, do którego nie mam dostêpu, st±d pro¶ba o PW.

Odpowiedz z cytatem