zaszokowało mnie to auto z rana, co właściciel miał na myśli ......robiąc te przeróbki??
zaszokowało mnie to auto z rana, co właściciel miał na myśli ......robiąc te przeróbki??
Jak dla mnie jest ok. Godzinka pracy i można ją postawić do oryginału. Jedyne co to pewnie do polakierowania górna część klapy bagażnika i założenie progów. Jeśli sprawna mechanicznie to temat jak najbardziej do ogarnięcia.
+wymiana zderzakow , obu bo maja dokladki od jakiegos lamiat-maniaka ,progi bankowo na jakies wkrety +klej do szyb lub czegos innego,wiec malo pracy by nie bylo nie mowiac o lapie, blendzie na tylnej szybie , i zaloze sie ze w srodku jakies ryflowane plastikowe dywaniki ala aluminium witaja nowo przybylych.. jak dla mnie szkoda zachodu byloby na przywracanie do serii, e38 ktora jest w posiadanniu jakiegos mlodego turasa,zyjacego na socjalu, marnujac pieniadze podatnikow na auto-krzywde :D
Nie podoba mi się poprostu. Odpustowy kicz straszliwy.Całokształt przeróbki i ten wydech w zderzaku dramat.Nie wiem co właściciel chciał w ten sposób udowodnić.
Będziesz Miał W_ _ _ _ _ _ e
wyglada jakby ktos sie bawil w photoshopie i mu nie wyszlo :P w niemczech indywidualnosc nie jest karalna. Calkiem inna mentalnosc niz w polsce. Bardzo duzo jest wyrozniajacych sie aut jak i osob..
A ja jestem tym szczęśliwce, który widział to auto na żywo :D
Robi jeszcze większe wrażenie w realu ;)
Widziałem ją z 5 miesięcy temu i z tego co pamiętam to jeździł "tym" czymś turecki driver ;)
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
ja ja widuje dosc czesto i jak pisalem, owszem-turas :D
paździerz tuning, tylko to mi się nasuwa gdy widzę to auto..