Tak jak wspominałem wcześniej, poszukiwania cały czas trwają, ostatnio mocno odradzaliście mi podobne e32 stojące w Szczytnie.
Tym razem prośba o prześwietlenie i wypowiedzenie się na temat kolejnego "rodzynka".
http://tablica.pl/oferta/bmw-e32-730...230d591d;r:;s:
Nie zwracajcie uwagi na felgi i cenę w ogłoszeniu, gdyż rozmawiałem w właścicielem i na wstępie powiedziałem, żeby sobie felgi zabrał i w zamian za to jest w stanie zejść do 8 000 PLN. Jeśli bym się decydował to przyszykuje mi auto na 15" z jakimi je kupił.
Jestem już po rozmowach z właścicielem, oczywiście według niego: auto w stanie bardzo dobrym plus, wszystko robione na czas, nic nie puka, zadbany i nie zlatana, przebieg oczywiście ocenia na lekko ponad 200 000 km (w co średnio wierzę) Rdzy nie ma, podobno na jednych drzwiach na dole coś tam zaczyna powoli wychodzić. Automat igła, silnik igła, luzy zaworowe pokasowane... Jak to każdy zachwala.
Dostałem na maila trochę zdjęć:
Jeden błotnik (lewy przód) jest wgnieciony:
To podobno jedyny "mankament"
Ktoś zamontował wyświetlacz od zestawu głośnomówiącego na OBC no ale trudno...
Ogólnie podoba mi się wnętrze- jasna skóra, reszta odpowiada moim poszukiwaniom czyli R6 plus sekwencja no i automat.
Na początku będę musiał trochę poświecić aby przywrócić ją do oryginału i nieco "odrolnić". Usnąć te czarne lampy, xenony i malowane lampy z tyłu...
Może jest ktoś w rejonie Łasku/Łodzi żeby mógł ewentualnie ją obejrzeć, sam zastanawiam się czy nie jechać już w sobotę i oglądać. Vin ma podać jutro.
Co sądzicie?