Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 53

Wątek: Trzymajcie kciuki

Nie znam sie na motocyklach choc kilka w serwisie stoi, ale musze przyznac - ladny mocarz

Vip Vip
    BMW
    AC Schnitzer 730d 1999r
    A ja bałbym się na niego wsiąść.
    B M W

Staram się pisać poprawnie po polsku.

Super Moderator Awatar EVAN
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    Nie jest to takie straszne jak wygląda. Kwestia treningu i pozbycia się pewnych nawyków i może trzeba troszke przesunąć dalej kreske zwaną zdrowym rozsądkiem. Dla normalnego widza, jazda np kolanem po asfalcie to ekstremalna rzecz..a tak nie jest. Opona w zakręcie ma wiekszą płaszczyzne przylegania do asfaltu niż w czasie jazdy na wprost. Problem zaczyna się przy mocniejszych motocyklach gdzie zbyt nerwowy ruch nadgarstka może zerwać tą przyczepność ..a co jest później juz każdy sie domyśli ;)
    Ale frajda z jazdy jest ogromna. Ja przejchałem po torze w poznaniu około 3Tkm czyli jakieś 750 okrążeń a za każdym razem mam poczucie że mógłbym wejść w zakręt jeszcze szybciej ..jeszcze bardziej opóźnić hamowanie. Każde okrążenie to hmm nowa strona w czytanej książce. I to jest piękne
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    740iA, e30 344i, 126p
    Gratuluje Evan zakupu R6 i pasji!! Sam jezdzilem na R1 i wiem ile te motory daja frajdy... Niestety moja przygoda sie skonczyla kiepsko i R1 umarla...na szczescie tylko ona ;) Zazdroszcze Ci mozliwosci rozwijania swojej pasji oraz...uwazaj na siebie bo jak obaj wiemy, nie ma zartow z tymi maszynami :) Pzdr

użytkownik
    BMW
    e38 czerwone
    Piękny motorek - ale ja bym nie chciał takiej zabawki bo za szybko bym skończył ....

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    750iL individual 97r.
    gratuluje Evan !!
    jeszcze w 98r. miałem ładna na te czasy maszynke gsxr1100 ale nie było zbytnio czasu sie kształcic w tym temacie i sprzedałem po 3 zezonach motor ale do dzisiaj mam sentyment do tych maszyn i mimo wszystko zazdroszczę tym co wsiadają na swoje rumaki i gnają przed siebie w gorące lato jednak to nie to samo co auto
    cały czas mnie korci kupić sobie jakąś maszynke tak na małe wypady ale żona dostaje gorączki i nie chcę jej stresować :] tym bardziej że juz straciłem 2 dobrych znajomych ostatniego rok temu właśnie na ścigaczu zostawił żonę i roczne dziecko straszne
    tydzień temu sprzedawaliśmy jego rozbitą maszynkę cbr900rr

pozdrawiam i życzę sukcesów!!

BMW
    No dzieki. Dlatego ja nie jeźdze po drogach publicznych. Bo to się dzieje na drogach to istna masakra.

BMW
    Prace ruszyły. To co musiałem rozkręcic to rozkręciłem. Oto efekt :D

Części w drodze i dalsza fotorelacja też ;)
    Jakby komus sie chciało i miał takie zdolności to szukam kogoś kto zrobiłby mi projekt obklejenia motocykla. Ale wrzuce fotki jak mi dojdą owiewki

Zaawansowany Użytkownik
    Powodzenia Mateusz.....od "zakręconego" :] widze że będziesz miał co robić w zimowe wieczory :hah:

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    jtez lubie motorki a R6 to fajna maszynka mialem przyjemnosc posmigac taka ale teraz chce kupic fazerka ze wzgledu na pozycje do jazdy bo mnie kregoslupek pobolewa od jazdy na scigaczu
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Uprawnienia umieszczania postów