Kolego bitek-bitek dzięki wielkie za cenną uwagę, ale nie sądzę:P A przynajmniej mam nadzieję, że nie:P Popróbuję z odłączeniem akumulatora i zwarciem klem na chwilę...zobaczymy co się wydarzy. Mechanik, który mi to robił obiecał, że zrobi tylko kurde odebrałem auto dzisiaj i jutro muszę mu znowu oddać...ech:( Spróbuję sam jak mówicie. Pozdrawiam i THX.
Ok...patent z odłączeniem akumulatora, zwarciem, rozwarciem, przewarciem klem itp nie działa...dodatkowo pojawił się kolejny problem...a mianowicie uaktywniła się opcja CODE. Teraz już w ogóle nie mogę odpalić samochodu. Nie znam kodu i nigdy go nie wprowadzałem i nie mam pojęcia co miałbym wpisać...oczywiście mogę siedzieć i trzaskać do 9999 aż trafię...ale to mi się trochę zejdzie - wolałbym inne wyjście:(
Wyczytałem na forum że można to deaktywować wchodząc do środka, kluczyk poz 1. i czekać 9:59 min...u mnie nie można:( Czas nie leci mogę czekać do usr.śmierci. Co mam zrobić? Ew czemu diodka miga od alarmu jak aku jest odłączony? Gdzie jest jej bateryjka? Może jakby odłączyć tą część alarmu która ma własny obwód to by coś pomogło? Kurde nie mam już siły do tego auta...a to dopiero 3 miesiąc naszego romansu:(
PS. Chętnie zapłacę komuś w Warszawie żeby mi to ogarnął jak należy.

Odpowiedz z cytatem