Już jutro na stronie www.szlachetnapaczka.pl będzie można wybrać Rodzinę, której przygotujemy mądrą pomoc!!
Baza Rodzin zostanie otwarta 16.11.2012 o godzinie 21:55. Zrobi to Marek Niedźwiedzki w czasie programu Lista Przebojów radiowej Trójki!
Poszedł przelew ale obawiam się, że będzie dopiero w poniedziałek :(
Posyłam PW ;)
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
To żaden problem ;) Z terminem sobotnim chodzi o to, żeby wiedzieć ile mamy kaski na dzień otwarcia bazy. Chodzi o to, żeby odpowiednio wybrać rodzinę. Nie poszalejemy z kwotą 500 zł przy rodzinie pełnej i np. z chorobą w rodzinie, gdzie wystąpią duże wydatki na leczenie i rodzina będzie potrzebowała, by odczuć naszą pomoc jako REALNĄ POMOC, dużo większych środków.
Jak pisałam na początku wątku kaska może wpływać aż do 7 grudnia. Jest to jednak termin ostateczny. Potem robimy zakupy.
ode mnie też poszedł dopiero dziś... z różnych względów...
7mka,poszło i pewnie w poniedziałek będzie,jedno pytanie-wyboru będzie dokonywać określone grono osób czy na zasadzie wszyscy czytamy profile rodzin i później głosowanie,którą wybrać?
B-ędziesz M-ógł W-yprzedzać
Powiem tak :) możemy jeszcze dzisiaj wybrać jakiś typ rodziny :) szukamy rodzin z okolicy Wrocławia, by sprawnie zrobić zakupy i zawieźć paczkę.
Kryteria doboru rodzin to np. starości samotność, choroba w rodzinie, chore/niepełnosprawne dziecko, bieda, nieszczęście, wielodzietność i coś tam jeszcze.
W samym dolnośląskim jest kilkaset rodzin do wyboru ... więc głosowanie nie ma większego sensu. Powiem tak... ja przejrzę bazę i zaproponuję tutaj np. 5 rodzin do wyboru. A jak skończymy głosowanie i wejdziemy w bazę - tych rodzin już może nie być bo ktoś inny je wybierze :) Głosowanie w tym przypadku się nie sprawdzi...
Możecie tutaj wskazać jakich rodzin szukać (kryteria jw.)
Ja tutaj wrzucę wybrany przeze mnie opis i poproszę WAS o akceptację wyboru. To będzie chyba najrozsądniejsze.
Basiu SzP wspieram od 2 lat także wszytsko jest mi znane,byłem ciekaw jak to wygląda z wyborem na 7er.pl Jak dla mnie pasuje taka metoda jak opisałaś-zdam się na Twoje wybory
B-ędziesz M-ógł W-yprzedzać