Nie , nie na ktorejś ze stron było co potrzeba...tylko znaleśc nie mogę :)...jakieś rozmiary były coś w tym stylu :)
Nie , nie na ktorejś ze stron było co potrzeba...tylko znaleśc nie mogę :)...jakieś rozmiary były coś w tym stylu :)
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Potrzeby rodziny
Żywność trwała:
Podstawowe produkty żywnościowe:Ryż, Kasza, Makaron, Mąka, Cukier, OlejProdukty dla niemowląt:mleko i kleik Nestle Nan, po drugim roku życia
Środki czystości
Potrzebne środki czystości:Proszek do prania
IV. ODZIEŻ I OBUWIE
Odzież
Lp
Płeć Rodzaj (letnia / zimowa / przejściowa) Kategoria (bluzka, spodnie, kurtka itp.) Rozmiar Typ budowy Uwagi 1 M przejściowa dres, kurtka 152 szczupły 2
M przejściowa dres, kurtka 98-104 szczupły
3 K zimowa kutrka 158 średnia za biodra, ciemna, z kołnierzem (ochrona węzłów)
Obuwie
Lp
Płeć Rodzaj (letnie / zimowe / przejściowe) Kategoria (klapki, tenisówki, kozaki itp.)
Rozmiar Uwagi
1 M zimowe trzewiki 39 2
M przejściowe sportowe 39
3 M przejsciowe sportowe 44
Wyposażenie mieszkania:
RęcznikiInne:Narzuty na fotele i wersalkę.
VII. INNE POTRZEBY:
opał na zimę (węgiel kamienny)
Szczególne upominki:
Wojtuś - książeczkę lub grę edukacyjną, Bartek - plecak na szkolne wycieczki (taki większy), Agnieszka - strój kąpielowy (specjalny dla amazonek) oraz sokowirówka (może być używana), Pani Agnieszka musi pić dużo świeżych soków, chłopcy również byliby zdrowsi pijąc domowe soki, Edward - porządne buty sportowe.
Najważniejsze potrzeby:
opał na zimę, żywność, kurtki zimowe.
Czwartek mam cały zajęty. W piątek już prędzej ale moim zdaniem na Niemcy szkoda czasu, Euro drogie...Normalnie u nas trza zrobić zakupy.
Mamy 1 817,36 zł
Dzięki Wiesław! Nie śledzę kursu euro.
od nas poszło dopiero dziś, nie mogłem wcześniej.
Wynik zbiórki, powiedzmy to szczerze, nie powala na kolana. Posiadacze limuzyn okazali się bardzo powściągliwi.
Ale z drugiej strony to super, że tyle udało się zabierać :)
Gra muzyka
kurde trochą mnie coś przytrzymało i tu moje pytanie:czy dzisiaj jeszcze mogę zrobić przelew??Wiem,wiem na ostatnią chwilę,ale od serca :)
To nie jest jeszcze koniec ;) No i ... dzięki forum i przyjaciołom zebraliśmy duuuużo więcej!
Jestem już dzisiaj po zakupach. Kupiłam buty - 3 pary, czapki, skarpetki, impegnat do butów. Wydałam dzisiaj na te zakupy 530,85 zł. Skany zakupów powrzucam na koniec.
Myślę ile kasy przeznaczyć na węgiel, a ile na spożywkę. Tonę na bank kupimy!!!!
Jutro wieczorem jestem umówiona z Kasią i zorientuję się ile czego mamy w "towarze".
Ostatnio edytowane przez basik107 ; 07-12-2012 o 02:00