Autko straciło dużo uroku po tym zabiegu...OKROPNIE ...ori było pieknym wnętrzem, co do ///M 7 heheh trochę odpustem mi tu zajeżdża ;)
Autko straciło dużo uroku po tym zabiegu...OKROPNIE ...ori było pieknym wnętrzem, co do ///M 7 heheh trochę odpustem mi tu zajeżdża ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
A co w tym wnętrzu poza znaczkami jest okropnego? Jakby to był jakiś indywidual to byłyby same ochy i achy, a tu jedziecie po aucie jakby niewiadomo co to było.
Mnie się kolorystyka podoba. Jedynie ten znaczek M7 jest okropny.
Co do foteli to są to Kontursitze.
Co do znaczka to w przypadku serii 5, M pakiet miał tylko M, M5 miała normalnie znaczek M5 na np. listwach progowych. Osobiście te z M pakietu bardziej mi się podobają. Czcionka cyfry 5 trochę tandetnie wygląda
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
lepiej mieć cichą wode tak jak było wczesniej. Takie jest moje zdanie.
Pierwszy komentarz dla mnie juz tu powiedział wszystko - kompletnie bez smaku.
A java zawsze robi fachowo.
OO=[][]=OO
Pomysł przypomina te piękne elewacje domów ubogacone szkiełkami np. z tłuczonych zielonych butelek widywane gdzieniegdzie. Też się komuś podoba i lokalnie nawet dużo widuje się takich domów .