7mkaJak w tytule swie¿ak ze mnie na 7er.pl i bêdê wdziêczny za podpowiedzi i poprowadzenie na pocz±tku "jak dziecko we mgle" ¿ebym ogarn±³ co i jak robiæ nie nara¿aj±c siê na k±¶liwe komentarze
![]()
7mkaJak w tytule swie¿ak ze mnie na 7er.pl i bêdê wdziêczny za podpowiedzi i poprowadzenie na pocz±tku "jak dziecko we mgle" ¿ebym ogarn±³ co i jak robiæ nie nara¿aj±c siê na k±¶liwe komentarze
![]()
B-êdziesz M-óg³ W-yprzedzaæ
Siemka. Powitaæ . Zaprezentuj tu Swoj± 7er - jakie¶ zdjêcia , VIN krótk± historiê nabycia :)
Zrobi³bym to(fotki) ale podpowiedz jakNa swoim profilu wklei³em foto mojej Lali,a z tego co teraz widzê to nie pokaza³o siê w okienku z moim loginem.
Co do zrobienia fotek to proponujê aparatem :P hehe instrukcjê wrzucania fotek masz na forum : http://7er.pl/showthread.php/20156-W...-krok-po-kroku
Dasz radê ;)
Siemanko :d
witamy,witamy:D
i czekamy na zdjêcia![]()
witam i czekam na zdjêcia.
730
No to zobaczmy czy co¶ za³apa³em z nauk
Chyba jednak cos nie wysz³o..
Aparatem???A to trzeba takim czym¶???
Nie dajê rady buuuuu:-((postêpujê wg wskazówek i echooooo:-(
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 12-11-2012 o 15:09 Powód: Edytuj swoje posty zamiast pisaæ jeden pod drugim ;)
7mka :p
Kurcze musi byc minimum 10 znaków :D samo 7mka to za ma³o.
Siema :D Oj montowanie zdjêæ to nie jest ³atwa sprawa :p Mi pomóg³ kole¶ który wiedzia³ i mi powiedzia³ i ja te¿ siê nauczy³em i ju¿ wiedzia³em![]()
Mam 7, kiedy¶ mia³em 7 no i pó¼niej te¿ bêdê mia³ 7