Elvis za dużo pijesz chyba ;) Jakoś nie zauważyłem, żeby parowały, albo źle świeciły - wręcz przeciwnie - nie znam auta które byłoby równie dobrze oświetlone z tyłu jak E38 po FL.
A z nieszczelnością to właśnie czasami mają problem podróby
Elvis za dużo pijesz chyba ;) Jakoś nie zauważyłem, żeby parowały, albo źle świeciły - wręcz przeciwnie - nie znam auta które byłoby równie dobrze oświetlone z tyłu jak E38 po FL.
A z nieszczelnością to właśnie czasami mają problem podróby
:x :razz:
w innym temacie piszesz o tym ze orginalne produkty bmw sa nie do zasstapienia.. .. tutaj piszesz wyzszosc chinskiego produktu nad niemieckim produktem...gdzie tu logika... 8/
Miałem przyjemność oglądać nie jedną lampę ponieważ chciałem zmienić kryształki na biały kierunek i po wielu przemyśleniach bez słowa wybrałem używany oryginał niż właśnie chińską podróbkę.
Zamieszczone przez 7ka
> Troche zrozumienia i rozgraniczenia ,bo porównywac zawiecho z lapmai to troche bez sensu :hah: ze swieceniem kryształkow racja jak sa czyste w dobrym stanie wieczorem świecą super ,ale w dzien dla mnie sa beznadziejne
Anatol jak wywnioskowałeś ta wyższośc to gratulacje ;D dowiedz sie gdzie sa robione oryginalne kryształki :hah:
Tristeza ja nie pije ,wiele osób to potwierdzi :D
no tak ,ale Chinczykow jest wiecej ,a co dwie głowy to nie miliard ;D