Cytat Zamieszczone przez Piotr_R Zobacz posta
Normalka, zależy na jakiego czuba trafisz. Suszarka do włosów taki drapak jakiś i lecisz z szybkami, na przodach nie może być nic ! ani chyba też na tylnej, chodź nie wiem, popraw mnie ktoś jak coś. Jak już trafiłeś na takiego to wsadź też gaśnicę i trójkąt. Takie auta jak nasze są szczególnie dokładnie sprawdzane gdyż utrudnianie nam życie sprawia im przyjemność gdyż odgórnie traktuje się nas jako bandytów, złodziej czy mafiozów, a może to ze zwyczajnej zazdrości? Nie wiem.
.
faktycznie jest co zazdroscic, bmw w cenie uzywane pandy

niemowie tego złoslowie ale juz powoli zaczyna mnie draznic teksty w stylu:

nam zazdroscic (czego? starej 15 letniej bm"ki?)
to nie jest samochod do scigania?

lub stawianie tego BMW na równi z jakimś bóstwem czy bogiem, no i wysmiewanie kazdego innego auta..

a teraz meritum :

masz bmw z folią na szybie (15zl na boskiej bmw) w nocy nic niewidzisz przez ta szybe i dziwisz sie ze ktos niechce twoj samochod dopuscic do ruchu, nikt mi niewytlumaczy ze ty widzisz wszystko, jezdze okolo 5-10 autami dziennie i wiedze rozne szyby a ze po 16 juz jest ciemnio to wiem jak to wyglada, pozatym sam miałem auto z folia na szybie i w nocy drzwi otwierałem jak cofałem. Nastepna sprawa to do naszej boskiem BMW gdzie niewypada wcisnąc hamulec z gazem jednoczescie przylepiasz folie na szyby? a smiejesz sie z tlumika w calibrze co kosztował 10 razy tyle co ta folia. Koledzy proponuje podmien szyby, oszukaj, znajdz diagnoste co przymknie oko lub w łape wezmie.... az strach czytac....

a pozniej opowiadają jak zrobic przecier z buraka