No i wróciłem z wyprawy do Cieszyna z 5er. Ale jest co ratować :)
Jak German to Anna.
Przeplywka zyje czy martwa? bo widze lpg na krociaku, a to nie wrozy rewelacji :D
Ona jest jak troszkę upośledzona, trzeba ją zaakceptować i pokochać gdyż widzę w niej przyszłość. Za zakupem przemówiło: kolor jak w mojej e32 silbersterrlingmet, brązowe wnętrrze, sporty w skórce, klima,obc oraz to że z ceny 3999zł zbiłem na 2100 - no jak tu nie brać było :)
Co do stanu blacha słabo na progach - już wycięte i wspawałem ceownik 4mm, reszta budy zdrowa, spody drzwi delikatny nalot.
Zawieszenie prawie nie istnieje - tu zamawiam gwint do niej, luz na kierownicy przeogromny bałem się jechać trasę 100km gdyż miota jak szatan lub ster jak w Cosca Concordii
Układ wydechowy - brak ;) Bedzie od 750 końcowy i coś pospawamy jak w oryginale było.
Silnik raczej z niemcowni wleci gdyż musi mieć MOC a na chwile obecną słabizna, lpg zrobiło swoje ( będziemy badac kompresję w przyszłym tyg)
No plan jest taki że pozwolimy sobie na modyfikację zawieszenia, ma Mieć MOC i odświeżone wnętrze żeby Żonie się dobrze nią jeździło gdyż to auto dla niej będzie a ja będę je upalał :)
Założę osobny temat powitalny i będziemy opisywać mody z dokumentacją foto.
Ostatnio edytowane przez epul ; 17-11-2012 o 08:21
Jak German to Anna.