Może ciągle ten sam właściciel?? zarejestrował i zagazował aby łatwiej się sprzedała..
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Dealer a jak Twoje poszukiwania?? Nie bierzesz tej w Wałcza Li?
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
nie biore jej , uważam ze tam jest poważniejszy (niz uszczelniacze) problem z silnikiem za dużo rzeczy do zrobienia a kwota niemała. Narazie śmigam takim cudem co ty Jakub e36 Compackt 316 1.9 105 km z 99 roku :) wersja na wypasie heheh. Ciężko jest coś trafić a mi sie tak bardzo nie spieszy a pozatym już koniec roku, może na początku nowego coś znajdę :)
No no , ja na compacta nie narzekam ;). 105 kucy w takiej budzie wystarcza w zupełności . Fajne autko ogólnie !
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
A ja odejde od tematu i tylko powiem ze podziwiam takich ludzi jak dealer25 szukac auta tyle czasu uff . Trzeba miec cierpliwosc . Kompletne przeciwienstwo mojej osoby ja kupilem pierwsze ogladane przezemnie e65 a wszystkie usterki wzialem na klate , tak robie z kazdym autem .
Fakt faktem zrobiłem tak samo i autko mam już cacy..
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
kurde dealer chciałbym mieć tyle cierpliwości przy kupowaniu auta ,mi pewnego dnia strzeliło do głowy że chcę e65 i tego samego dnia już miałem w garażu:p
napisze tak człowiek uczy się na błędach których ja nie chce powtórzyć ,jak kupiłem e38 to żeby ja doprowadzić do ładu włożyłem około 14 tys w ciągu poł roku po zakupie ( remont silnika nowy zawias , nowe amory , moduły i inne pierdoły) dlatego może teraz mam tyle cierpliwości w zakupie e66. Tutaj jak się kupi szrota to 14 tys będzie dopiero początkiem wydatków dlatego szukam, sprawdzam, oglądam :D wiem ze to auto 10 letnie i zawsze będa niespodziewane wydatki ale chciałbym kupić auto pewne w przyzwoitym stanie :)