Sebek,ja wiem. Po prostu jestem ciekaw co Wy o niej myślicie jako posiadacze E65/E66.
Sebek,ja wiem. Po prostu jestem ciekaw co Wy o niej myślicie jako posiadacze E65/E66.
Więc jak o mnie idzie to autko mi sie podoba - choc wole zdecydowanie chromline niż shadow
PLUSY;
- tył i boki w roletkach ,
- czarna tapicereczka,
- drewno w połysku,
- fele w 21 calach star spoke 128 ( choc te co miał mnie bardziej urzekły)
- grzana fajerka
- elektryczna klapa tylna
- szyba klimakomfort przód
- kolor autka
- webasto
- DSP
- czarna podsufitka
MINUSY;
- dla mnie diesel to minus zdecydowanie wolał bym PB
- shadow
- brak masażu - taki malusieńki minusik :)
- przyciemnione szyby przednie - ja rozumiem że do calości pasuje ale wg mnie w takim aucie to już nie za bardzo się takie zabiegi sprawdzają
- wersja krótka nie li
OCENA KONCOWA:
Autko bardzo ładne i widac że zadbane, napewno godne ogladania i zakupu jak ktos szuka takiej bryczki
Jednak ja zdecydowanie wolał bym jednostki w benzynie 745,750,760 no i napewno w longu
W skali od 1 do 10 oceniam na 9
Do właściciela co zawiera w sobie :
P7R7A INNOVATIONSPAKET Pakiet innowacyjny
P330A SPORTS PACKAGE Pakiet sportowy - kierownica i co??
PS
jeśli ja miał bym teraz kupować dla siebie autko to wybrał bym to:
http://allegro.pl/bmw-e66-750i-long-...800960758.html
Jak dla mnie zdecydowanie nr 1 na allegro wśród e65 i e66
Kiedyś do innego auta COBI się przypieprzyłem a teraz pochwale jego autko bo jak dla mnie jest poprostu THE BEST :)
choć mam minusy np brak wentylacji siedzeń :)
Ostatnio edytowane przez ADASIO ; 19-11-2012 o 16:39
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
nooo ADASIO ŁADNA !!! ale czy ten kolor pasuje...nie jest zły ale jednak czarny by go przebił.
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Nie chciałbym się wtrącać w tą zacną rozmowę o tych pięknych lecz za drogich autach jak na mój przedział, więc proszę o założenie własnego tematu bo ten ku...w zszedł na nie właściwy tor......... dzięki!!!
Ale glupoty " E65 na mniejszym wypasie lepsze bo sie mniej bedzie psulo " Smiech na sali , w najbiedniejszym e65 jest tyle do popsucia ze te kilka wypasow wiecej nie gra roli . A wogole kto kupuje takie auto z mysla ze cos sie ma psuc . Wogole kto kupuje jakie kolwiek auto z mysla ze ma sie cos psuc . A 7er sama w sobie jak najlepiej dopasiona jest najlepsza .
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Ja sie muszę nie zgodzić. Osobiście szukałem auta bez Key less go, edc , soft close też nie był żadnym priorytetem. Akurat te wypasy się po prostu z czasem sypią a ja nie lubię jak coś z wyposażenia nie działa i nie mam czasu na ich naprawę.( do tanich tez nie należą ich naprawy). Są one ogólnie DLA MNIE (może dla Was nie) zbędne i do normalnego użytkowania auta WCALE nie potrzebne... To jest tylko moja ocena rzeczywistości i nikt z tym nie musi się zgadzać ani komentować ;) (piszę bo zaraz będziemy miec kilka stron sporów ;) ).
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Jakub wes policz ile czujnikow , miernikow , cewek jest w silniku w e65 jak o tym mysle to mnie glowa boli a kilka kabelkow wiecej od wypasow to juz wogole nie gra roli . Ja tam zaluje ze nie mam wiekszych wypasow .